ČOLA OTKRIO TAJNU: Ćerke me vole, znaju moje pesme, ali slušaju drugu muziku!
Foto: Dragan Kadic

Iskreno

ČOLA OTKRIO TAJNU: Ćerke me vole, znaju moje pesme, ali slušaju drugu muziku!

Stars -
Sva deca prolaze kroz mnoge muzičke faze. Na kraju će sigurno doći do “Bitlsa”, “Rolingstonsa” i klasike, to je potpuno prirodno. Ta mala raja sve zna, rekao

Zdravko Čolić u Podgorici je nastupio pred više od 15.000 ljudiIako je njegova starija ćerka Una Zvezdana poželela da učestvuje u spotu za njegovu pesmu “Esma”, Zdravko Čolić napominje da neće uticati na muzički ukus svojih naslednica.

"Sva deca prolaze kroz mnoge muzičke faze. Na kraju će sigurno doći do “Bitlsa”, “Rolingstonsa” i klasike, to je potpuno prirodno. Ta mala raja sve zna", rekao je pevač i dodaje da će, kad završi sve zakazane nastupe, sa porodicom otići na letovanje u Hrvatsku ili Grčku.

"Ne moraju da slušaju tatinu muziku, samo im još to treba. Vole one svog tatu, znaju moje pesme, ali slušaju svetski poznatu muziku", rekao je Čola.

Čola se osvrnuo i na mališane koji pevaju njegove pesme u talenat šou-programima."To je veoma lepo. To je priznanje autorima. Ja sam samo izvođač, ali ako pevaju neku pesmu koju sam komponovao, onda mi je još draže. To znači da te pesme nekoga diraju. Žiri ne treba da traži dlaku u jajetu. Deca to mogu da interpretiraju na svoj način. Ja bih uvek bolje ocenjivao nekoga ko ne imitira original", rekao je Zdravko.

Pevač se juče vratio iz Podgorice, gde je više od tri sata pevao na proslavi Dana državnosti Crne Gore pred više od 15.000 ljudi."To je bio koncert za sve generacije sa kompletnom ekipom - gudačima, bendom, pratećim vokalima, koreografima, plesačima... Kada su ovako velike fešte u pitanju, drago mi je da na bini budu i devojke. Na tom koncertu sam probao jednu stvar - pustio sam da publika sama peva od početka pesmu dok je ja ne prekinem. Drago mi je da ljudi tako dobro znaju moje pesme", ponosan je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track