RADA TALIČNA I HARISU: Manojlovićeva donosi pobedu u Zvezdama Granda, evo i zašto
Foto: Printskrin

Sreća za takmičare

RADA TALIČNA I HARISU: Manojlovićeva donosi pobedu u Zvezdama Granda, evo i zašto

Stars -
Pevačica je pesmu "Mešaj mala" otpevala i sa Amarom Giletom Jašarspahićem koji je pobedio 2012. godine

Sa kim Rada Manojlović otpeva pesmu "Mešaj mala", taj sigurno pobeđuje u Zvezdama Granda. Pevačica je duetsku numeru otpevala sa Amarom Giletom Jašarspahićem 2012. godine, koji je tada pobedio na takmičenju. Ovoga puta je tu pesmu izvela sa Harisom Berkovićem, koji je takođe pobedio.

Veliku prašinu podigli su dueti takmičara ove sezone "Zvezde Granda" sa javnim ličnostima. Među njima najviše simpatija pobrali su Radmila Rada Manojlović i Haris Berković, mladi takmičar koji je pobedio u ovoj sezoni Zvezda Granda iz Gradačca.

Najpre se komentari ispod ovog snimka mogu videti na račun Radinog glasa. Kažu malo je istrošen, ili malo više. Da li je u pitanju neki nastup noć pre ovog snimanja ili to što Radmila mnogo radi, ali mnogi su primetili da više ne zvuči kao pre.

Foto printskrin
Foto printskrin

Međutim, najviše komentara ima na iskre koje su navodno pucketale između Rade i mlađanog Harisa koji je po komentarima mnogih bio zbunjen u društvu Rade na sceni.

Foto printskrin
Foto printskrin

Kako publiku teško ko može da prevari tako su gledaoci procenili da se Rada tokom dueta i izvedbe pesme pomalo nabacivala Harisu i zavodila ga izazovnim plesom. Haris je u drugoj strofi po izrazu lica bio totalno zbunjen – kažu komentatori na Jutjubu.

"I Gile je pevao ovu pesmu sa Radom pa pobedio, da li to znači da će Haris pobediti", stoji u jednom od komentara, što se ispostavilo kao tačno.

I verzija sa Giletom.

(Doznajemo.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track