A ONA GA PREBOLELA: Čupo Kalač zamalo poginuo zbog Jelene Golubović!

Saobraćajka zbog sms-a

A ONA GA PREBOLELA: Čupo Kalač zamalo poginuo zbog Jelene Golubović!

Stars -
Kalač je na trenutak izgubio kontrolu nad volanom na ulasku u švedski grad Geteborg i, kada je video da ide pravo na zaštitnu ogradu, naglo je zakočio, nakon čega je potpuno izleteo sa kolovoza

Bivši dečko rediteljke Jelene Golubović, šofer Čupo Kalač, prevrnuo se kamionom koji je vozio, jer je u tom trenutku upravo njoj pisao poruku.

Materijalna šteta na vozilu je ogromna, ali je na sreću Čupo prošao sa lakšim povredama glave i rebara.

Kalač je na trenutak izgubio kontrolu nad volanom na ulasku u švedski grad Geteborg i, kada je video da ide pravo na zaštitnu ogradu, naglo je zakočio, nakon čega je potpuno izleteo sa kolovoza.

Okolni putnici brzo su pozvali Hitnu pomoć i izvukli Kalača iz vozila. Iako je policiji rekao da mu je otkazala kočnica, priznaje šta se zapravo u tom trenutku dešavalo u kabini kamiona.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Od kada je Jelena napustila „Maldive“ i kada sam saznao da je raskinula sa dečkom, non-stop mislim na nju. U tom trenutku sam joj slao poruku da joj kažem kako sam joj u Albaniji od nekog čoveka nabavio lek za grlo koji sto posto pomaže jer ga je probao moj komšija. Nisam stigao ni da pošaljem poruku, kada sam sleteo sa puta i više se ničega ne sećam. Ljudi kažu da sam se brzo osvestio i, hvala bogu, osim štete na kamionu, ja sam samo malo ugruvan i imam modrice po glavi", kaže Kalač, koji je naknadno ipak poslao poruku Jeleni.

"Mora da sam se nešto o nju ogrešio čim mi se ovo dogodilo u trenutku kada sam joj slao poruku. U svakom slučaju ona mi se više ne javlja, niti mi odgovara na poruke. Voleo bih da se pomirimo, ali njena majka nije za to. Ne znam da li me Jeca još voli, ali ja nju ne mogu da prebolim", kaže Čupo, koji se trenutno nalazi u Ulcinju u nadi da će uspeti da rediteljki donese lek.

"Angažovao sam ljude u Albaniji i oni su mi nabavili taj čudesni lek kojim je moj komšija iz Švedske uspeo da posle dve godine vrati govor. Jecu jako muče te alergije, koje joj uništavaju glasne žice", otkriva Kalač.

Foto: Facebook/luxury
Foto: Facebook/luxury

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track