RECEPT ZA SPAS OD VRUĆINE: Seksi Jeca pobegla iz grada!
Foto: Dragana Udovičić

Kostovka rešila da se malo osveži

RECEPT ZA SPAS OD VRUĆINE: Seksi Jeca pobegla iz grada!

Stars -
Zvezda „Granda“ na bazenu u bikiniju pokazala izvajano telo, kojim je mamila muške poglede
1 / 4 Foto: Dragana Udovičić

Jelena Kostov se najradije relaksira plivanjem, pa vrele letnje dane provodi na bazenu. Bar dok se ne spusti do Crne Gore.Zvezda „Granda“ mnogo radi, pa nema vremena da uživa na moru s verenikom Miljanom, s kojim se već bacila na pripremu venčanja. I dok ne ode negde na odmor, Jeca koristi slobodne dane da uživa na bazenu.Konačno zadovoljna svojim izgledom... Jelena KostovMi smo je pronašli u Jakovu, nadomak Beograda. U izazovnom bikiniju pevačica je mamila poglede brojnih posetilaca, ali se na to nije obazirala. Uživala je u svom slobodnom danu i rashlađivanju na plus 40.

Pozvali smo Jelenu, koja se iznenadila što smo je ulovili. Ona nam je s osmehom rekla da nikad nije bila zadovoljnija izgledom.

- Toliko sam ponosna na sebe i svoju figuru da vam to rečima ne mogu opisati. Treniram onoliko koliko mi to vreme dozvoljava, a ne libim se da ustanem ujutro u pet i da trčim. Vodim računa o ishrani i sigurna sam da se rezultati vide, a ja sam prezadovoljna. Mislim da nikad bolje nisam izgledala - samouvereno poručuje Kostovka, koja će u toku leta imati i brojne tezge na Crnogorskom primorju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track