PAPARACO: Bojana Rajić bez muža otišla na medeni mesec!
Foto: Damir Dervišagić

Seksi trudnica leto provodi u Njivicama

PAPARACO: Bojana Rajić bez muža otišla na medeni mesec!

Stars -
Manekenka posle venčanja s Branislavom Đurđevićem otputovala sa sinom Lavom na Crnogorsko primorje

Manekenka Bojana Rajić tek što se udala za Branislava Ðurđevića, kojem će za dva meseca roditi sina, odmah je zapucala na letovanje u Crnu Goru, i to bez novopečenog muža.Ona se na primorje spustila sa sinom Lavom, kojeg ima iz braka sa golmanom Vladimirom Stojkovićem, sestrom i njenom decom. Kao i prošle godine, Bojana boravi u Njivicama, nedaleko od Igala, gde u miru vodi računa o svojoj trudnoći. Smeštena je u hotelu u kojem su odseli samo Rusi, pa je bila sigurna da je niko neće prepoznati. Međutim, nije očekivala da će je pronaći ekipa Kurira.

Naš paparaco uslikao je Bojanu dok se sunčala na ležaljci, ali i kako motri na sina Lava. U jednom momentu mu se pridružila, pa su se zajedno brčkali u bazenu. Iako je u sedmom mesecu trudnoće, Rajićeva se nije mnogo ugojila, pa i dalje izgleda sjajno.

Njen muž zbog obaveza ovoga puta nije mogao da pođe s njom na odmor, pa su stalno bili na vezi. Njega je najviše zanimalo kako ona podnosi vrućinu s obzirom na njeno stanje. Bojana se već danas vraća u Beograd.(Z. S. R. - M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track