Najnovije vesti

SINAN SAKIĆ: Ne stidim se što su me uhvatili s drogom
Foto: Damir Dervišagić

Pevač posle privođenja otišao u Loznicu

SINAN SAKIĆ: Ne stidim se što su me uhvatili s drogom

Stars
Sakić kod koga je policija u petak našla kokain u donjem vešu kaže da ga to nije uznemirilo i da o skandalu ne želi da priča

Sinan Sakić (59), koji je u petak priveden na graničnom prelazu Trbušnica sa 2,3 grama kokaina koje je krio u donjem vešu, ne izlazi iz rodne kuće u Loznici.

U razgovoru za Kurir pevač kaže da ga nije sramota što je pokušao da prošvercuje drogu kada je krenuo na koncert u Bosnu.
- Ne izlazim iz kuće. Zašto bih i izlazio?! Nemam čega da se stidim. Danju spavam, a noću do zore gledam filmove. Uopšte se nisam uznemirio jer me ne zanima ta priča. Mene baš briga, možete da pišete šta god želite. Ja neću da dematujem jer će onda biti još gore. Živim svoj život i gledam svoja posla. To šta je bilo i da li je bilo samo je moja stvar - poručio je Sinan.

Njegova supruga Sabina je sve vreme uz muža.
- Šta i da se drogira? Cela nacija je na drogama. Domaćice i poslovne žene su na smirićima, deca su na „koka-kolama“. U svim segmentima našeg društva svako je na nečemu i šta ja tu da kažem. Zašto je samo skandal kada je na estradi? Zašto niste napisali da je moj muž održao spektakularni nastup u Bosni, na koji je došlo nekoliko hiljada ljudi da sa njim peva uglas - poručila je Sakićeva žena.

(LJ. S.)

 


 

Džej Ramadanovski
PODRŽAVAM BRATA SINANA

Džej Ramadanovski kaže da podržava svog kolegu Sinana Sakića, ali da mu se on, otkako se saznalo da švercuje drogu, nije javljao na telefon.
- Mog brata podržavam u svemu. On je ljudina i ne treba ga osuđivati. Ne znam šta je strašno uradio. Nije on mafijaš ni diler. Ako su mu pronašli, to je onda za ličnu upotrebu - kaže Ramadanovski za Kurir.

(Lj. S.)

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...