MILJANA IZ MALDIVA SVA U MODRICAMA: Istukle su me mama i sestra! Zvala sam policiju?!
Foto: Printskrin Fb

Porodično nasilje

MILJANA IZ MALDIVA SVA U MODRICAMA: Istukle su me mama i sestra! Zvala sam policiju?!

Stars -
Za ovo su zadužene moja draga Tijana Kulić i mama Marija. Policija je intervenisala, napisala je Miljana na Fejsbuku

Miljana Kulić iz Niša, bivša takmičarka Maldiva, koja je dva puta izlazila iz rijalitija zbog psihičke stabilnosti, na svoj Fejsbuk profil postavila je status sa slikom na kojem je optužila mamu i sestru Tijanu Kulić da su je fizički napale i napravile joj ogrebotine.

"Za ovo su zadužene moja draga Tijana Kulić i mama Marija. Policija je intervenisala", napisala je Miljana, ali se ubrzo pošto je objavila status predomislila, pa izbirisala i sliku i status.

Podestimo, Miljana je čim je ušla u rijaliti Maldive izazvala kontroverze svojim ponašanjem. Ova Nišlijka je uhodila pevače i pretila im. Kako je ispričala, slala im je u porukama da će im sreva vući po gradu.

"Jurila sam Darka Lazića, Dušana Svilara i Mišela Gvozdenovića. Onda su me prijavili policiji i ja sam završila na sudu. Odlučeno je da idem na psihijatrijsko lečenje sa slobode. Išla sam kod psihijatra i tamo smo razgovarali. Prepisali su mi i terapiju, ali je psihijatar smatrao da mi nije potrebna. Ja sam samo htela da privučem pažnju", ispričala je Miljana.

Miljana je zbog svog psihičkog stanja prvo napustila rijaliti, da bi se posle nekoliko dana vratila, a onda je na svoje insistiranje, kada je Igor Iks izbačen sa Maldiva, tražila da i ona ode jer se zaljubila u njega i ne može da bude u rijalitiju a da nije on tu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track