(FOTO) SULTANIJA JELENA BIN DRAI: Ako ste Srbin, morate napraviti sendviče za put!
Foto: Printskrin Instagram

Jelena Bin Drai zaboravlja odakle je

(FOTO) SULTANIJA JELENA BIN DRAI: Ako ste Srbin, morate napraviti sendviče za put!

Stars -
I mogu da se kladim da će čim izađemo na ulicu deca postaviti dva pitanja Koliko nam je ostalo i Možemo li da pojedemo sendviče, napisala je nekadašnja misica

Jelena bin Drai, bivša misica, veoma je atraktivna na društvenim mrežama, a poslednjom fotografijom na Instagramu oduševila je sve Srbe.

Naime, iako živi veoma raskošno i ništa joj ne nedostaje, Jelena živi kao sav normalan svet i kada krene na put ona po srpskom običaju spremila sendviče.

"Spremni za putovanje... Možete imati kuvare, prodavnice i restorane na putu, ali ako ste Srbin morate da napravite svoje sendviče za put. I mogu da se kladim da će čim izađemo na ulicu deca postaviti dva pitanja. Prvo: "Koliko nam je ostalo?", i drugo: "Možemo li da pojedemo sendviče?", napisala je nekadašnja misica ispod slike.

Bivša jugoslovenska misica je udata za šeik, odnosno princa, s kojim ima ćerku Asju i sina Hilala. "Saidov otac je bio premijer i šef protokola Ujedinjenih Arapskih Emirata i glavni za pravosuđe, i to nekih 40 godina. Njegova rođena baba je bila udata za princa od Šarže, tako da su kroz te porodične veze povezani sa kraljevskom porodicom", rekla je Jelena.

Bogatstvo i raskoš Jeleninu nije promenilo.

"Mi živimo sasvim normalno. Meni je 100 evra danas istih onih 100 evra od pre petanaest godina", rekla je bivša misica kada je dolazila na naše prostore.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track