NIKOLA PEKOVIĆ U GUČI: Troši i po 20.000 evra za noć
Foto: Damir Dervišagić

Prava žurka kreće tek od četvrtka

NIKOLA PEKOVIĆ U GUČI: Troši i po 20.000 evra za noć

Stars -
Košarkaš Minesote sutra stiže na Sabor trubača i u društvu dvadesetak prijatelja ostaje do kraja fešte, iznajmio kuću koja košta 500 evra dnevno
1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Na Saboru trubača u Guči glavni program počinje tek sutra uveče, kada će na stadionu lokalnog fudbalskog kluba svirati Goran Bregović, a dolazak u svetsku prestonicu trube najavio je i košarkaš Minesote Nikola Peković.Crnogorski reprezentativac, kako Kurir saznaje, stiže u Dragačevo sutra u društvu dvadesetak prijatelja i već je rezervisao kuću u kojoj će boraviti s njima.

Počelo ludilo... Prvi gosti se uveliko vesele
Počelo ludilo... Prvi gosti se uveliko vesele

Ne propušta Guču- Nikola obožava Guču i trubače, tako da poslednjih godina ne propušta Sabor. Očekujemo njegov dolazak tokom sutrašnjeg dana, a on s društvom planira da ostane do nedelje. Kako trenutno ne igra zbog povrede, ne mora kao ranijih godina da dolazi tajno, već može da se opusti i provede za svoju dušu. Boraviće u luksuznoj kući za čiji najam je platio unapred 500 evra po danu - otkriva izvor Kurira blizak Pekoviću.Zvezda svetske košarke prvu noć s društvom planira da provede u kafani svog bliskog prijatelja, gde će biti organizovana žurka zatvorenog tipa.

Kiti evrima trubače- Na uvce će mu svirati otac i sin Boban i Marko Marković. U kafanu će moći da uđu samo odabrani gosti. Pekovića obožavaju domaćini, kao i izvođači jer kiti trubače samo novčanicama od 100 i 200 evra. Za dan ume da potroši i po 20.000 evra - zaključuje sagovornik našeg lista.

Pravo u srce... Pogodila ga pesma
Pravo u srce... Pogodila ga pesma

U svetsku prestonicu trube dolazak su najavili i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i drugi.

Veselo... Francuskinje zaigrale srpsko kolo
Veselo... Francuskinje zaigrale srpsko kolo

Nema bakšišaFRANCUZIMA SVIRALI POLA SATA ZA PET EVRAStrani gosti tek pristižu u Guču, a Francuzi su, kao i prethodnih godina, najbrojniji i doputovali su prvog dana da osete atmosferu otvaranja.U jednoj kafani svirao je orkestar Vladimira Ivanovića, ovogodišnje prve trube Vlasinskog leta, i za pola sata zaradio je samo pet evra. Društvo iz Francuske jeste uživalo u njihovoj svirci, ali se niko nije hvatao za novčanik. Muzičari su ubrzo napustili lokal, a veseli turisti su zatim izašli da plešu na ulici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track