PALI SE NA TUĐE MOMKE: Stanija provela noć sa kikbokserom Dušanom Panajotovićem!
Foto: Damir Dervišagić

Stara ljubav zaborava nema

PALI SE NA TUĐE MOMKE: Stanija provela noć sa kikbokserom Dušanom Panajotovićem!

Stars -
Starleta u diskoteci u Sutomoru flertovala i razmenjivala nežnosti s bivšim dečkom, poznatimkik-bokserom, koji joj je poklonio crvene ruže

Starleta Stanija Dobrojević pre nego što je otputovala u Ameriku provela je noć s bivšim dečkom Dušanom Panajotovićem, koji je u medijima bio optužen za prebijanje Vladimira Volkova i šamaranje Goge Sekulić.

Iako je on pred ženidbu sa svojom verenicom, ipak nije uspeo da odoli Stanijinim čarima zavođenja u sitne sate. Tokom pauze na njenom nastupu u jednoj diskoteci u Sutomoru paparaco Kurir Starsa uslikao je Dobrojevićevu u društvu poznatog ultimatfajtera i kik-boksera, s kojim je ćaskala i nazdravljala. Iako je starleta, kako sama kaže, u dugoj vezi sa svojim dečkom koga zove Zverka, nije se libila da se zagrli s Dušanom pred brojnim gostima, koji su to veče došli zbog nje. Panajotović joj je pred kraj njenog nastupa poslao dvadesetak crvenih ruža.

Stanija se poverila drugaricama da je ponovo odlepila za njim jer joj se sviđa u svakom smislu. Međutim, moraće da se udalji od njega jer on zbog nje nikada ne bi ostavio svoju verenicu, s kojom sprema veliku svadbu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja