ROMANU ZAUSTAVILA POLICIJA: Pevačicu pretresali 3 sata!
Foto: Dragan Kadić

Zadržana

ROMANU ZAUSTAVILA POLICIJA: Pevačicu pretresali 3 sata!

Stars -
Romana je stigla na granični prelaz oko 14 časova, a kada je trebalo da prođe kontrolu, carinici su joj saopštili da moraju da pretresu njen automobil , rekao je izvor

Pevačica Romana Panić trenutno boravi na Crnogorskom primorju, a višečasovni put automobilom dodatno su otežali carinici, koji su pevačicu zadržali na granici i pretresli celo vozilo. Držali su je više od tri sata, ali Panićeva nije pravila problem, iako je temperatura tog dana bila iznad 35 stepeni.

"Romana je stigla na granični prelaz oko 14 časova, a kada je trebalo da prođe kontrolu, carinici su joj saopštili da moraju da pretresu njen automobil zbog dojave koju su dobili neposredno pre nego što je stigla. Iako Romana nije bila jedina koja je zadržana, pevačica je morala da čeka tri sata dok su carinici vadili sve stvari iz njenog vozila", rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Koferi, kese i ostatak Romaninog ličnog prtljaga carinici su pregledali detaljno, a pevačica nije pravila problem, te se sklonila u hlad i strpljivo sačekala da završe. Oko 17 časova, carinici su pevačici rekli da može da nastavi put i poželeli joj lep boravak u Crnoj Gori, nakon čega se uputila u Krtole", završava izvor.

Naš paparaco uslikao je Romanu kako nakon dugog puta uživa u čarima Jadrana, a naporni treninzi i zdrava ishrana su se očito isplatili jer Romana u petoj deceniji izgleda bolje nego ikada. Atraktivna pevačica stigla je na plažu u mrežastoj haljini, a kada je skinula, beli bikini izmamio je uzdahe svih prisutnih.

Panićeva se nije obazirala na poglede uprte u nju, već je odmah ušla u more i zaplivala. U vodi je provela skoro ceo sat, a kada se dovoljno rashladila, otišla je u hotel.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track