DOBRO GA POSAVETOVALA: Tina Ivanović šalje muža na Farmu
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo još neke stanare Lisovića

DOBRO GA POSAVETOVALA: Tina Ivanović šalje muža na Farmu

Stars -
Zvezdan Anđić i maneken Rade Lazić potpisali ugovor, a o učešću se još premišlja pevačica Ivana Šašić, koja je prebijena u Šapcu početkom godine

Tina Ivanović neće biti jedina u svojoj kući koja može da prepričava dogodovštine s „Farme“, uskoro će u tome moći da joj se pridruži i muž Zvezdan Anđić.Naime, kako Kurir saznaje, njen životni saputnik i menadžer će biti jedan od učesnika šeste sezone rijalitija koji startuje na televiziji Pink 1. septembra. U trku za nagradu od 50.000 evra ući će i maneken iz Beča Rade Lazić, a poziv je dobila i pevačica Ivana Šašić iz Šapca, koju su početkom godine nepoznati mladići pretukli ispred njenog strana i polomili joj vilicu.

- Produkcija je potpisala ugovore sa desetak takmičara, među kojima je Tinin muž. Što se tiče Šašićeve, ona još nije sigurna hoće li moći da učestvuje u rijalitiju. Inače, producenti očekuju da ispriča kako su joj napadači polomili vilicu - kaže naš izvor.Pozvali smo Zvezdana, koji je potvrdio naša saznanja.- Dobio sam poziv od Pinka. Nisam siguran hoću li moći da učestvujem u takmičenju zbog nekih privatnih razloga. Spreman sam i znam šta me očekuje. Tini nije bilo svejedno kad je čula da su me pozvali jer dobro zna koliko je teško i kakvi me izazovi očekuju u „Farmi“. Ona je već kroz sve to prošla - rekao je Anđić za Kurir.Tina Ivanović bila je učesnik treće sezone takmičenja, a napustila ga je zbog bolesti oca. Nekoliko dana pre nego što je pokupila svoje stvari imala je žestok okršaj s Vendi. Zbog svega toga ona najbolje može da posavetuje muža kako da se ponaša kad postane stanovnik imanja u Lisoviću.Kurir je već najavio da su potencijalni takmičari Tanja Savić, Katarina Žutić, Anabela Atijas i Kristijan Golubović, a na listi želja produkcije su i Dara Bubamara, Seka Aleksić, Igor Kojić, Irena Ibrahimović, kao i Suzana Mančić i njena ćerka Teodora.

Toni der AsiREPER IZ NEMAČKE STIŽE NA IMANJENemački reper srpskog porekla Toni der Asi u septembru će ipak ući na Farmu, iako su i producenti „Velikog brata“ želeli da ga vide u svom šou-programu. Nakon njegovog intervjua u Kuriru, on je dobio poziv s Pinka i ponudu koju nije mogao da obije. Muzičar je u Nemačkoj postao popularan nakon što ga je tužila najmoćnija žena na svetu Angela Merkel. On je u jednoj pesmi kritikovao njen rad i nazvao je „kurvinim sinom“, zbog čega je kancelarki morao da plati 8.000 evra za izrečene uvrede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track