NINA BADRIĆ: Bolja sam riba sada nego kada sam imala 20 godina!
Foto: Instagram

Voli svoje telo

NINA BADRIĆ: Bolja sam riba sada nego kada sam imala 20 godina!

Stars -
Pevačica priznaje da je sada mnogo lepša nego kada je imala 20 godina i da joj nijedna bora ne predstavlja problem

Hrvatska pevačica Nina Badrić ne krije da je zadovoljna svojim izgledom. Ona priznaje da je sada mnogo lepša nego kada je imala 20 godina i da joj nijedna bora ne predstavlja problem.

Na društvenoj mreži Fejsbuk ona je svojim virtuelnim prijateljima postavila pitanje: "Kako reagujete kada u odrazu u ogledalu ugledate boru?", napisala je pevačica i odmah dala svoj odgovor.

"Svakoj kažem “dobro mi došla”! Nisam za opciju da svi izgledamo plastično i nepomično. Ja se stalno smejem i mislim da bih izgledala nakaradno da je moje lice nepomično od botoksa. Radije bih imala bore i starila prirodno nego da izgledam plastično. Zašto bih od sebe pravila devojku od 20 godina kada sada izgledam bolje nego onda?! Svaka bora mi je draga i neka je tu", bila je jasna Nina.

Pevačica skoro svakodnevno na društvene mreže postavlja fotografije na kojima je bez trunke šminke. Tako je nedavno okačila sliku i napisala: "Kada si zadovoljan sobom, ne treba ti mejkap".

Inače, mnoge Ninine kolege i koleginice komentarišu kako ona izgleda odlično, iako ima 42 godine. Izgleda da Badrićeva zna kako da nosi svoje godine i da svojim izgledom oduševljava sve oko sebe.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track