SNEŽANA DAKIĆ: Ne smeta mi kad se moj bivši ljubi sa devojkom preda mnom i Laurom!
Foto: Printskrin/Instagram

Želi na porodični ručak

SNEŽANA DAKIĆ: Ne smeta mi kad se moj bivši ljubi sa devojkom preda mnom i Laurom!

Stars -
Smatram da bi bilo lepo da se u bliskoj budućnosti ponekad okupimo na porodičnom ručku, rekla je voditeljka

Snežana Dakić, koja se još uvek nije zvanično razvela od Vladimira Mikića, koji je već godinu dana u srećnoj vezi, kaže da bi volela da se druži s njim i njegovom devojkom Jovanom. Kako kaže, prebolela je bivšeg supruga i zbog ćerke Laure želi korektan odnos s njim.

"Smatram da bi bilo lepo da se u bliskoj budućnosti ponekad okupimo na porodičnom ručku. Da sam za to spremna, uverila sam se prošle zime, kada su se Vladimir i Jovana za stolom grlili i ljubili preda mnom i Laurom. Laura odnos s ocem mora da gradi i razvija direktno, a ja sam tu da joj svaki nesporazum maksimalno olakšam. Jovana je sada novi član naše velike familije i od Vladimira i nje očekujemo da fer i pošteno prihvate svoju odgovornost prema deci. Ne može se očekivati da deca i bivše žene nestanu", rekla je Snežana.

Voditeljka je dodala da se seća trenutka kada se sadašnja devojka Vladimira Mikića zaposlila u njegovoj firmi i da pretpostavlja zašto se on zaljubio u nju, piše Hello, a prenosi Alo.

"Sećam se kada se pre nekoliko godina zaposlila u Vladinoj firmi. Bila je ljubazna devojčica koja se vrlo lepo i pristojno oblačila. Verujem da je upravo to i privuklo mog muža. Delovala je kao obična devojka", kaže Dakićeva.

Čitajte Kurir na Vajberu.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track