PRESEO MU ODMOR U NOVOJ VAROŠI: Topalka komšija hteo da ojadi za 1.000 evra!
Foto: Damir

Loše se završilo

PRESEO MU ODMOR U NOVOJ VAROŠI: Topalka komšija hteo da ojadi za 1.000 evra!

Stars -
Nakon pet godina pevač je odlučio da ode na obližnje jezero kod Nove Varoši, gde je planirao da sedam dana kampuje i peca. Odmor mu je prekinuo komšija koji mu je tražio 1.000 evra, tvrdeći da se Topalko nalazi na njegovom posedu

Zvezda „Granda“ Milan Topalović Topalko jedan je od retkih pevača koji se ne odmara na moru i egzotičnim plažama, već slobodne dane koristi u svom zavičaju, uživajući u pecanju.

Nakon pet godina pevač je odlučio da ode na obližnje jezero kod Nove Varoši, gde je planirao da sedam dana kampuje i peca. Odmor mu je prekinuo komšija koji mu je tražio 1.000 evra, tvrdeći da se Topalko nalazi na njegovom posedu.

"Pet godina nisam pecao na jezeru u zavičaju. Išao sam na jedan dan, ali pet godina nisam otišao onako sa šatorom i punom opremom. Spremio ja opremu, uzeo kombi od drugara, poneo hranu, stolice, šator. Dođem tamo u zavičaj sa drugarom sa kojim pecam ceo život, pozovem čuvarsku službu, kažem im da sam stigao na pecanje i da hoću da kupim godišnju dozvolu. Oni ljudi dođu, ja kupim dozvolu, sve po propisu.

Prvog dan sve je bilo super, mi nahranili ribu, drugi dan krenula riba da radi, treći dan isto, upecali smo oko sedam šarana. Treći dan dolazi čovek iznad šatora i pita ko smo mi, ja se predstavim, kaže on kako smo mi parkirali kola na njegovo imanje i kako on to ne dozvoljava. Ja mu objasnim na fin način da sa glavnog puta do tog mesta gde smo mi bili postoji put kojim svi prolaze, da nigde ne piše da je to privatan posed i da je zabranjen prolaz", započinje priču Topalko.

"Ja mu kažem da ću mu platiti, ako smo mu naneli neku štetu, a nismo. Nema veze, platiću i da nas pusti na miru. Kaže on da platim 1.000 evra, a toliko ne vredi njegova cela zemlja. Inače, to mi je komšija, 500 metara je njegova kuća udaljena od moje u Novoj Varoši. Ja mu kažem da ću mu dati 50 evra za to što sam stao u, navodno, njegovo imanje. Neće on 50 evra, hoće 1.000", kaže za "Alo" pevač, koji se odmah spakovao i vratio u Beograd.

"Ja se, onako po mraku, spakujem. Toliko sam bio besan da nisam hteo ni kod mojih da svraćam, nego se po noći vratim u Beograd. Da sam otišao bilo gde, da nisam bio u mom kraju gde sam odrastao, možda bih i razumeo. Mada bi svuda, garantujem, drugačije postupili. Ne mogu da vam opišem koliko sam bio besan. Pet godina čekam na ovaj odmor, ne idem na more, niti igde, i ovo me snađe", završava za Milan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track