UKUĆANKE SE UROTILE PROTIV TAMARE: Dalje ruke od Vuka!
Foto: Promo

Maldivi

UKUĆANKE SE UROTILE PROTIV TAMARE: Dalje ruke od Vuka!

Stars -
Ovo još nismo videli u rijalitiju - sve učesnice serijala "Hotel Maldivi“ protiv jedne, Tamare Knežević, jer se nabacuje Vuku Đuričiću

Umalo u rijalitiju "Hotel Maldivi“ da izbije grupna tuča među ženama, učesnicama serijala. Naime, Dijamon Kost je pripretila Tamari Knežević da se ne približava više Vuku Đuričiću.

"Budem li te još jednom videla u njegovoj blizini, popi..ću ti se u krevet i u tome ćeš spavati", rekla je oštro Dijamond Tamari.

"Zašto mi pretiš? Zbog čega ne mogu da se družim sa Vukom?", pitala je Tamara.

"Ne pretim ti. Što se ne družiš samnom?", opet će Dijamond. "Misliš da sam ja glupa, da ne vidim šta ti radiš? Koristiš svaki trenutak dok me nema da se približiš Vuku. Lepo ti kažem, nemoj to da radiš".

"Zbog čega da se ne družim sa njim? Šta sam loše uradila? Mi se samo družimo", branila se Tamara Knežević. Onda su ustale i Sanja Rilaković, Ejmi Aminata, za njima i ostale devojke.

"Ako ti kaže da joj smeta, nemoj to da radiš", rekla je Sanja Rilaković. "Dijamond će razgovarati i sa Vukom, a ako on nastavi tako da se ponaša, onda sa njim nešto nije u redu".

Ostale su počele da je vređaju, nazivaju ku..om, raznim pogrdnim rečima. Napad devojaka na Banjalučanku je trajao duže od sat. Sve vreme, Vuk Đuričić je bio u izolaciji, jer je vređao Rajka Cauševića.

"Sve su me napale, bilo je strašno", žalila se Tamara Vuku, čim je izašao iz izolacije. "Znači, ja sam faca, devojke se tuku oko mene", šalio se glasno Vuk, pa zagrlio Tamaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track