SADA GA JOŠ VIŠE PROZIVAJU: Aleksa pokušao da bude starletan, pa se ispalio!
Foto: Printscreen/facebook

Blam

SADA GA JOŠ VIŠE PROZIVAJU: Aleksa pokušao da bude starletan, pa se ispalio!

Stars -
Ispostavilo se da su fotke lažne, odnosno da je na slikama Džastin Džedlike, koji sebe naziva replikom lutke Ken.

Pinkova zvezda, Aleksa Rabrenović nedavno je na svom Fejsbuku podelio fotke na kojima se vidi kako je u grudi i bicepse stavio implante.

Mađutim, ispostavilo se da su fotke lažne, odnosno da je na slikama Džastin Džedlike, koji sebe naziva replikom lutke Ken.

Da stvar bude još gora, nakon što su ga provalili da fotke nisu njegove, Aleksa je dao objašnjenje koje je urnebesnije od cele situacije.

"Ne vidim razlog da ovo bude blam veka? Ko je rekao da je baš ta fotografija moja? Zahvat je urađen slike postoje! Ne bih da se pravdam! Nastojim da dam malo obrazloženje... Nikada nisam rekao da je ovo moja slika!!! Fotografiju sam postavio bez ikakvog komentara iz razloga da vidim kako će moji prijatelji reagovati! Moje slike posle zahvata sam prosledio određenim novinama i portalima koji su to tražili! Portali su preneli ovu fotografiju kao i sve što ja postavim na svom profilu pozovu za komentar i to je to. Na pitanje da li sam uradio odgovorio sam ono što se i pisalo kao što i jeste.... Niko nije ni pitao za fotografiju niti je ikoga ona zanimala. Video sam je, najavio šta ću, a ne da je moja! Kasnije sam svoje fotografije posle zahvata poslao novinama i portalima koji su to takođe preneli. U krajnjem slučaju zar je to toliko bitno jesam ili ne? Da sam želeo mogao sam da se slikam identično, a ne okačim tu fotografiju! Ovu fotografiju sam postavio neposredno pre zahvata bez ikakvog opisa, komentara i bilo čega drugog što bi ukazalo da je moja! To je sve što bih rekao na ovu temu... Sada i nikada više!", napisao je Aleksa na Fejsu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track