JOŠ LUĐE I SMELIJE: Parovi kreću uskoro a pogledajte šta vam sve spremaju
Foto: Printskrin

HEPI TV NE ODUSTAJE

JOŠ LUĐE I SMELIJE: Parovi kreću uskoro a pogledajte šta vam sve spremaju

Stars -
Na Hepi televiziji defiluju razne poznate ličnosti, ugovori se sastavljaju i potpisuju u tajnosti

Hepi televizija ne želi da odustane od visokog rejtinga i nastavlja bitku za ostanak u vrhu tabele gledanosti!

Oprobani recept, koji je digao Srbiju na noge – rijaliti „Parovi“, opet će se zavrteti na malim ekranima.

Produkcija Hepi televizije, ne otkriva imena, niti datum početka rijalitija, jer želi da napravi - bum, u pravom smislu te reči.

Ovog puta, veruje se da će produkcija Hepi televizije uspeti da pronađe zajednički jezik sa Tanjom Savić i njenim suprugom, za koje se veruje da bi bili veoma zanimljivi gledaocima ove forme, a koji se, uprkos najavljivanju nisu pojavili u prošloj sezoni. Ovih dana, svedoci smo napisa u novinama o njihovim međusobnim svađama u restoranima.

Očekuje se i da se u „Parovima“ pojavi sportska prvakinja Milica Dabović, svojevremno najavljivana kao učesnica serijala „Hotel Maldivi“, za koju je pripreman i poseban apartman.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<

Foto: Printskrin/Instagram
Foto: Printskrin/Instagram

Kako bi sve bilo potpuno iznenađenje, Hepi televizija se trudi da ne procuri nijedno ime, budućeg učesnika nove sezone zabavno humorističkog programa “Parovi“. Ono što se već neko vreme pominje u javnosti jeste da će se u novom serijalu, u četvrtoj sezoni, pojaviti neki od učesnika prethodnog šou programa, a koje su gledaoci prihvatili, čime je Hepi televizija u jednom trenutku obezbedila šer od 60 odsto gledanosti.

"Na Hepi televiziji defiluju razne poznate ličnosti, ugovori se sastavljaju i potpisuju u tajnosti. Pojedini su tražili posebne uslove, to je na produkciji da prihvati ili ne. Mnogi pregovaraju i sa drugim produkcijama, jer će biti još rijaliti programa uskoro, ali ono što može da bude presudno, jeste da Hepi televizija sve dogovoreno plaća u roku, ne kasni, a na finalu je i nagradila pojedine učesnike sa pet hiljada evra. Maca Diskrecija je te večeri nagrađena čak sa deset hiljada evra.", saznajemo iz izvora bliskog produkciji Hepi televizije.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Gledaoci očekuju da opet vide pobednika „Parova“, Nenada Marinkovića Gastoza, ali i Jelenu Golubović, Mimi Oro, Tijanu Ajfon, Ružicu Veljković, čak i Anđelu Vešticu, najavljivanu kao specijalnog gosta za serijal „Hotel Maldivi“, a koju izgleda, produkcija čuva kao posebno iznenađenje za „Parove“. Šuška se da će se u vilu useliti i oni izbačeni, zbog nepoštovanja pravila,a to su: Miki Đuričić, Atina Ferari i drugi.

Produkcijski tim „Parova“ i Hepi televizije, pregovara i sa nekim glumcima iz inostranstva, a u nameri da ovaj šou dobije velike internacionalne razmere, ne žele da se fokusiraju samo na balkanske zvezde, već i – preko bare.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track