OPROŠTAJNA ŽURKA I PRAVAC EMIRATI: Požgaj napušta Srbiju?
Foto: Printskrin/Instagram

Posao zove

OPROŠTAJNA ŽURKA I PRAVAC EMIRATI: Požgaj napušta Srbiju?

Stars -
ako sve bude kako treba Aleksandar će pre odlaska u Emirate da napravi oproštajnu žurku na kojoj će biti svi njegovi dragi ljudi

BEOGRAD - Političar Aleksandar Požgaj nakon što je izašao iz rijaliti programa "Parovi" rešio je da napravi izvesne promene na poslovnom planu i kako mediji prenose, ovih dana on še otputovati u Abu Dabi kako bi pregovarao o novom biznisu koji želi da pokrene, zbog čega će se naverovatnije tamo i preseliti.- Aleksandar je dobio odličnu poslovnu ponudu , ali o tome još ne želi da priča. On će u toku sledeće nedelje otputovati tamo kako bi pregovarao o poslu. Ostaće nedelju dana u Abu Dabiju, a onda će se vratiti u Srbiju i ako bude sve kako treba,početkom oktobra pakuje kofere i seli se u Emirate - kazao je za medije Požgajev prijatelj i dodao kako je on čvrsto odlučio da ode jer smatra da tamo može više da zaradi.

foto: Printskrin
foto: Printskrin

Njegov prijatelj je istakao da će ako sve bude kako treba Aleksandar pre odlaska u Emirate da napravi oproštajnu žurku na kojoj će biti svi njegovi dragi ljudi. Požgaj je kratko prokomentarisao da putuje u Abu Dabi ali samo na nekoliko dana.- Idem poslovno, ali ne mogu da pričam o detaljima - kratkao je rekao on za medije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track