OPROSTILA MU IZDAJU: Pomirili se Igor X i Ružica Veljković!
Foto: Dragana Udovičić

Sada su prijatelji

OPROSTILA MU IZDAJU: Pomirili se Igor X i Ružica Veljković!

Stars -
Nakon što je Igor Iks prvi napustio šou, vratio se bivšoj devojci, što je mnogo povredilo bivšu modelsicu. Do pre nekoliko dana, njih dvoje nisu govorili i gde god bi se sreli, častili bi se uvredama

Iako je i dalje u vezi sa Filipom Đukićem, Ružica Veljković odlučila je da se pomiri sa Igorom Kostićem, sa kojim je kratko bila u ljubavi tokom rijalitija "Parovi“.

Nakon što je Igor Iks prvi napustio šou, vratio se bivšoj devojci, što je mnogo povredilo bivšu modelsicu. Do pre nekoliko dana, njih dvoje nisu govorili i gde god bi se sreli, častili bi se uvredama.

"Ružicu je Igor baš povredio i smatrala je da je ispala loša zbog njega. Ipak, ona sada uživa u vezi sa Filipom, sa kojim i živi, pa je rešila da Igoru oprosti sve i pruži mu ruku pomirenja. Kostić i Veljkovićeva su se sreli u jednom kafiću i pošto su bili u istom društvu, bili su primorani da komuniciraju kako ostalima ne bi bilo neprijatno. Tada je Ružica rekla Igoru da nema potrebe da se gledaju kao neprijatelji i da je ona njemu sve oprostila. Pružili su ruku pomirenja, čak su se dogovorili i da odu ovih dana na kafu. Filipu ne smeta što je njegova devojka odlučila da sa Kostićem počne da se druži jer je on i u rijalitiju, bez obzira na sve, bio dobar sa Igorom. Možda se između Igora Iksa i Ružice rodi i saradnja", rekao je za "Alo" izvor blizak Veljkovićevoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track