KONCERT ZA PAMĆENJE: Željko Joksimović napravio spektal u Banjaluci!
Foto: Minacord

Pun gradski stadion

KONCERT ZA PAMĆENJE: Željko Joksimović napravio spektal u Banjaluci!

Stars -
Atmosfera je bila zaista izvanredna. Dugo nisam imao koncert u Banjaluci i očekivao sam veliki broj ljudi, rekao je pevač

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović održao je sinoć koncert pred 25.000 ljudi na gradskom stadionu u Banjaluci, i priredio spektakl kakav se ne pamti u Republici Srpskoj.

Dvoipočasovni koncert kojim je promovisan novi album Joksimovića počeo je pesmom "Zvezda", a potom su se ređali brojni drugi hitovi, kao što su "Ljubavi", "Ludak kao ja", "Libero", "Nerado", "Znam", "Ima nečeg u tom što me nećeš"... Atmosferu su do usijanja dovele "Miljacka", "Varnice" i "Lane moje", kada je ceo stadion "proključao".

"Atmosfera je bila zaista izvanredna. Dugo nisam imao koncert u Banjaluci i očekivao sam veliki broj ljudi. Prethodnih dana bilo je kišovito, ali smo se svi u ekipi zarekli da nećemo da odemo iz ovog grada dok ne odsviramo koncert. Vreme nas je, srećom, poslužilo ovog puta. Sve je bilo zaista impozantno", rekao je Željko.

Foto Minacord
Foto Minacord

Publika je jako brzo prihvatila pesme sa novog albuma, koje su u glas pevali sa Željkom. To je oduševilo srpskog pevača. "Zaista sam prijatno iznenađen zbog toga. Kada objavite ploču, obično se jedna ili dve pesme izdvoje. Ali, ovog puta je publika znala sve numere, iako se novi CD pojavio u prodaji u BiH pre samo 12 dana. To je još jedan pokazatelj da Banjalučani vole ono što ja radim, i zaista je zadovoljstvo pevati za njih."

Foto Minacord
Foto Minacord

"Specijalni gosti na koncertu bili su Jelena Tomašević, Romana Panić i Nikola Pejaković, koji su dali poseban pečat celoj večeri.

"Sa Nikolom Pejakovićem sam se upoznao 1997. i napravio evergrin pesmu "Haljinica boje lila", dok sam sa Romanom 1999. napravio ploču koja je postigla veliki uspeh kod nas, ali i u regionu. Sa druge strane, Jelenu gledam kao člana svoje porodice. Publika je odlično reagovala na nju, što mi je drago.

Foto Minacord
Foto Minacord

Hvala i mladima Lukijanu Jovanoviću i Magdaleni Bogić, reč je o dva talentovana izvođača koji su napravili odličnu atmosferu pre koncerta.

"Nakon koncerta publika je pevača vraćala na bis, i pokazala oduševljenje gromoglasnim i dugim aplauzom.

“Ovakav osećaj treba doživeti i ja vam se od srca na njemu zahvaljujem. Bilo je ovo veče za pamćenje", izjavio je Joksimović dok je još bio na bini.

Srpskog muzičara u prvom redu bodrila supruga Jovana, koja mu je i ovog puta bila velika podrška i oslonac.

Foto Minacord
Foto Minacord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track