TAJNA VEČERA DODIKA I JOKSIMOVIĆA: Željko upoznao Jovanu sa predsednikom
Foto: Dragana Udovičić

Videli se pre koncerta u Banjaluci

TAJNA VEČERA DODIKA I JOKSIMOVIĆA: Željko upoznao Jovanu sa predsednikom

Stars -
Popularni pevač stigao je dan ranije, a pre koncerta se sastao s njihovim predsednikom kako bi večerali i proćaskali

Željko Joksimović je u petak uveče održao spektakularni koncert u Banjaluci i tu iskoristio priliku da pre nastupa večera s Miloradom Dodikom.

Popularni pevač stigao je dan ranije, a pre koncerta se sastao s njihovim predsednikom kako bi večerali i proćaskali.

Željko i Milorad se poznaju već nekoliko godina , a sada je i Jovana Joksimović imala priliku da upozna predsednika Republike Srpske.

Dodik sa suprugom i Joksimovićev kum i menadzer Bane Obradović takođe sa suprugom. Kako saznajemo ova šestorka sedela je u restoranu koji je bio zatvoren za druge goste.

"Željko i Jovana stigli su nešto ranije u Banjaluku kako bi se sastali s Dodikom. Milorad poznaje Željka i velika mu je čast bila što će baš on održati koncert u njihovom gradu.Tom prilikom , restoran u kom su se sastali bio je zatvoren za ostale goste kako bi se predsednik i pevač opustili i mirno večerali i pričali.

Njima su društvo pravile i supruge , kao i Joksimovićev menadzer Bane. Oko dva sata su se zadržali u lokalu , a zatim je Željko morao da krene u hotel kako bi se spremio za spekspektakl. Dodik je sa suprugom i prijateljima pratio koncert iz VIP lože –rekao nam je izvor blizak pop pevaču.

Podsećanja radi, Željko je u intervjuu rekao da mu je mnogo lakše kada ga na nastupima prati supruga Jovana, pišu mediji.

"Jovana je neko ko mene redovno prati na nastupima naravno, kada joj to dozvoljava posao.Svaki put se nalazi blizu bine, tako da uvek gledam ka njoj i proveravam da li je sve OK. Oko 44 odsto koncerta posvetim njoj, ne baš ceo nastup", bio je iskren Joksimović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track