EKSKLUZIVNO ACA LUKAS: Sonju ću zauvek voleti, ali moram da se razvedem!
Foto: Damir Dervišagić

Pevač posle razlaza otvorio dušu za Kurir

EKSKLUZIVNO ACA LUKAS: Sonju ću zauvek voleti, ali moram da se razvedem!

Stars -
Razvodimo se, ali sam siguran da i ona mene voli. Međutim, i pored tolike ljubavi nismo mogli da nađemo zajednički jezik zbog mog posla

Aca Lukas, nakon Kurirovog ekskluzivnog saznanja da se razvodi od supruge Sonje, s kojom je bio pet godina u braku, otvorio je dušu za naš list.Folker je priznao da prema još uvek zakonitoj ženi s kojom ima ćerku Viktoriju (4), gaji jaka osećanja. Međutim, ističe da i pored obostrane snažne ljubavi njih dvoje nisu mogli da nađu zajednički jezik zbog njegovih poslovnih obaveza.- Da, istina je da se razvodimo. Od svega što je dosad objavljeno u štampi, to je jedina istina. Znači, nisu u pitanju starlete, daleko bilo. Pa Sonja mene bar toliko poznaje da sigurno neće poverovati tim baljezganjima. Veliki problemNisu leteli ni tanjiri, osim ako pisac te informacije nije gledao to veče neki naučnofantastični film s letećim tanjirima. Istina je da ja moju, i uvek moju, Sonju volim i dalje i da ću je voleti do kraja života. A siguran sam da i ona mene voli - poručuje Aca Lukas i otkriva razloge koji su ga doveli do toga da okonča brak.- U braku, osim ljubavi, ima još mnogo stvari koje ga čine stabilnim. Nažalost, nas dvoje i pored tolike ljubavi nismo mogli da nađemo zajednički jezik kad je moj posao u pitanju, i iz dana u dan razlike su bile sve veće. Na kraju nepremostive, i to je pokvarilo naš celokupan odnos. Verujte mi da je to zaista bio ogroman problem, iako možda vama ovako opisan možda tako ne izgleda. Ali, nažalost, jeste. Ogroman! Kad je Sonja u pitanju, reći ću vam jednu jedinu i pravu istinu - Sonja je jedna sjajna žena, majka, veliki laf, radnik i drug - kaže Lukas i nastavlja:Najveći oslonac- Ona je bila moj najveći oslonac, moja podrška i sve. A pre svega, moja najveća i doživotna ljubav, majka mog mezimčeta Viktorije. Želim joj svu sreću ovog sveta - završava Lukas.Podsetimo, pevač je predao zahtev za razvod braka, a kao glavni razlog naveo je sve učestalije razmirice koje su on i Sonja imali već duže vreme.

Opušta seSONJA U NEMAČKOJ SA PRIJATELJIMADok Lukas svakodnevno nastupa širom bivše Jugoslavije i radom skreće misli s privatnih problema koji su ga zadesili, Sonja se u Nemačkoj viđa s prijateljima. Ona je nedavno otputovala sa ćerkom Viktorijom, a vreme provodi obilazeći restorane, o čemu svedoče fotografije na kojima se vidi kako ispija vino. Društvo joj pravi bliska prijateljica, sa kojom razgovara o svojim problemima. Inače, još uvek zvanična gospođa Vuksanović je odmah nakon odluke o razvodu njenog braka spakovala kofere i otputovala u Diseldorf. Tamo je izašla u noćni provod s prijateljima, a bila je toliko raspoložena da je na sebi imala fudbalski dres.

Lukas odgovorio ŽeljkuŠAŠIĆ JE SONJIN I MOJ DEŽURNI KOMENTATORNakon što se Željko Šašić, Sonjin prvi muž s kojim ima ćerku Sofiju, oglasio u jučerašnjem broju Kurira, kad je, između ostalog, izjavio da već ima snimljenu pesmu o razvodu Vuksanovića, te da ne zna za kog će se sledećeg pevača Sonja udati, Lukas nije želeo mnogo da komentariše.- Ja nisam i nikad neću biti od onih očeva koji ne poštuju majke svoje dece, pa kad više nisu s njima, pljuju po njima iz sve snage. Zbog te svoje osobine ostavio sam mnoge zlonamerne medije uskraćene za brakorazvodnu pljuvačinu svojstvenu našim estradnim mužjacima. Gospodo, ja se izvinjavam, ali vi svakako za to imate dežurnog komentatora Sonje i mene, gospodina Željka Šašića - rekao je pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja