PEVAČICA SMUVALA ORLIĆA: Marko Grujić nije odoleo Šaviji!
Foto: Dragan Kadić

Nova ljubav

PEVAČICA SMUVALA ORLIĆA: Marko Grujić nije odoleo Šaviji!

Stars -
On je odmah bacio oko na Šaviju. Počeli su da flertuju, a ubrzo joj je stigao buket crvenih ruža

BEOGRAD - Pevačica Nataša Šavija je uspela da smuva "orlića" Marka Grujića. Kako prenose beogradski mediji njih dvoje su se upoznali pre dve večeri na beogradskom splavu " River".

"Nataša je izašla sa Aleksandrom Požgajem i još nekim prijateljima. Zauzeli su jedan separe, a do njihovog je seo Marko sa svojim društvom. On je odmah bacio oko na Šaviju, možda zbog one njene izjave da će po***ti "orlićima" ako osvoje zlato. Počeli su da flertuju, a ubrzo joj je stigao buket crvenih ruža", rekao je izvor za medije dodavši da je Marko posle nekog vremena po konobaru poslao Nataši ceduljicu na kojoj je bio ispisan njegov broj telefona.

"Upisala je broj i domah su počeli da se dopisuju. Pred kraj večeri svako je napustio splav sa svojim društvom , a ja mislim da su se oni kasnije našli", istakao je izvor za medije.

Šavija je novinarima rekla da je istina da je bila sa Aleksandrom i još nekim društvom na splavu ali joj je bezveze da priča ko ju je muvao i da li je sa nekim bila.

"Mogu samo da kažem da mi prija kad mi mladi i uspešni sportisti upute komplimente i kad žele da stupe sa mnom u kontakt, a nešto tako se desilo i pre dve večeri. Ko je u pitanju , za sad nek ostane tajna", kratko je rekla Šavija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track