Najnovije vesti

JELENA TOMAŠEVIĆ: Ne smeta mi što moj muž ljubi druge devojke
Foto: Stori Miloš Nadaždin

Intervju

JELENA TOMAŠEVIĆ: Ne smeta mi što moj muž ljubi druge devojke

Stars
To je sastavni deo Ivanovog posla i ja zaista nemam ništa protiv toga. Kad s nekim živite, onda s njim sve delite

Jelena Tomašević nedavno je objavila nov album, za koji dobija samo reči hvale.
Pevačica iz Kragujevca, uporedo s promocijom pesmama, sprema se i za novu sezonu „Pinkovih zvezdica“, u kojoj će ponovo biti deo stručnog žirija. Jelena se nedavno vratila s letovanja u Grčkoj, na koje je otišla nakon što ju je prevarila jedna agencija, a za Kurir Stars priča o svojim planovima, ćerki Nini i otkriva kako podnosi to što njen suprug Ivan Bosiljčić često ima glumački zadatak da se ljubi s koleginicama.
- To je sastavni deo njegovog posla i nemam ništa protiv toga. Ponosna sam što je Ivan na sceni deo izvrsnog ansambla, a novu predstavu „Čudo u Šarganu“ preporučujem svima.

Ima li šanse da se Ivan pojavi u nekom tvom spotu ili ćeš ga prepustiti Tanji Savić, kojoj je on omiljeni glumac?
- Naš zajednički stav je da zasad ne mešamo poslovni i privatni život. Ako budemo promenili mišljenje, videćete ga u nekom mom spotu.

Da li si iz tog razloga odbila ponudu vrednu nekoliko desetina hiljada evra da održite seriju zajedničkih koncerata po Srbiji?
- Kao što rekoh, zasad ne nastupamo zajedno bez obzira na dobre finansijske ponude. Nije mi žao što nismo tu primamljivu ponudu od pre nekoliko godina prihvatili jer sam tada bila trudna i želela sam da uživam u svom blagostanju.


Dopuštaš li da ti odnos s mužem utiče na posao i u kojoj meri?
- Kad s nekim živite, onda s njim sve delite. Ivan je prošao sa mnom kroz ceo proces stvaranja novog albuma i bio mi je najveća podrška.

Ne mogu a da ne primetim da ti se nazire stomačić. Da li je to možda prinova na putu?
- Malo mi je neprijatno što me ovo pitate pošto imam problem. Nisam trudna.

Planirate li drugo dete?
- Dete je anđeo i uvek je dobrodošlo.

Mnogi komentarišu da nikada nisi bolje izgledala? Kako održavaš kilažu?
- Veoma sam zadovoljna svojim životom, verujem da je to ono što ljudi primećuju. Jedva čekam da se vratim treninzima na akademiji zdravog života, koji su mi ovog leta nedostajali. Odlazak na treninge zamenila sam plivanjem, šetnjom i trčanjem za Ninom.


Nedavno si objavila nov album? Planiraš li promociju?
- Promocija novog albuma biće organizovana krajem septembra. Tom prilikom ću zvanično saopštiti termin svog solističkog koncerta u Sava centru.

Na prvo slušanje izdvojila se pesma „Ime moje“. Kako je došlo do saradnje s Ninom Janković, koja ti gostuje u spotu?
- Nina i ja se poznajemo nekoliko godina. Svaki put kad bismo se srele, divno bismo se provele. Želela sam da u ovom spotu uz mene bude neko ko će mi biti podrška i s kim ću se i zabaviti na snimanju. Hvala joj što je svojom lepotom, talentom i dobrim raspoloženjem bila deo mog uspeha.

 

Afera
PREVARA AGENCIJE NIJE MI UPROPASTILA ODMOR

Da li ti je leto pokvario peh s turističkom agencijom?
- Nismo dozvolili da nam zbog te neprijatnosti propadne nijedan dan odmora. Čim sam saznala za prevaru, obavestila sam javnost o tome pre svega da bi i drugi putnici koji su putovali preko te agencije znali šta se dešava. Mi smo porodično nastavili put istog dana jer smo svejedno sami već organizovali veći deo odmora. Ovaj slučaj je otvorio i gomilu prethodnih afera u svetu turističkih agencija, nadam se da će država propisno odreagovati, kao što je najavljeno.

 

Veruje u Pinkovu zvezdicu
MARIJA SERDAR ĆE ZADIVITI SVET

Da li si očekivala ovoliki uspeh „Pinkovih zvezdica“? Kakav savet imaš za pobednicu Mariju Serdar?
- Niko od nas u početku snimanja nije mogao da pretpostavi da će „zvezdice“ dostići ovakav uspeh. Svi smo to priželjkivali, ali rezultati su bili iznenađujuće dobri. Marija Serdar je devojka vanserijskog talenta, a verujem da će njena posebnost i virtuoznost zadiviti i svet. Nakon njene pobede razgovarale smo i vidim da je vrlo prisebna i pametna devojka. Uverena sam da će ona znati da pravi najbolje poteze u svojoj karijeri, kad za to dođe vreme, a ja jedva čekam da upoznam nove male muzičke genijalce.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...