POŽGAJ VODI ŠAVIJU U EMIRATE: Ona ima želju i volju da radi!
Foto: Printskrin/Instagram

Posle Parova postali poslovni partneri

POŽGAJ VODI ŠAVIJU U EMIRATE: Ona ima želju i volju da radi!

Stars -
Aleksandar Požgaj je preko svog prijatelja, koji je vlasnik jedne diskoteke u Abu Dabiju ugovorio dva nastupa. Oni će u Emiratima biti nedelju dana, a Požgaj je za medije potvrdio da Nataša ima zakazane dve tezge u klubu koji drži njegov dobar drug

Učenici rijaliti progarama Parovi, mladi političar Aleksandar Požgaj I Nataša šavija, starleta koja se oprobala u pevanju napravili su poslovni angažman, pa će tako ona u Abu Dabiju imati nekoliko tezgi koje je upravo on sredio. Naime, on je preko svog prijatelja, koji je vlasnik jedne diskoteke u Abu Dabiju ugovorio dva nastupa. Oni će u Emiratima biti nedelju dana, a Požgaj je za medije potvrdio da Nataša ima zakazane dve tezge u klubu koji drži njegov dobar drug.

"Ona ima želju I volju da radi, a prijatelji se pomažu", rekao je Aleksandar.

Inače, novosadska starleta je na sve načine pokušavala da osvoji Požgaja, ali joj je od samog početka jasno stavio do znanja da njihov odnos može biti samo prijateljski . Njega je u vreme dok je bila u Parovima ostavila dugogodišnja devojka, dok je Šavija imala kratku vez sa pobednikom ovog rijaliti programa Nenadom Markonovićem Gastozom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track