UKLETI RIJALITI: Pevač umro, maneken silovao, pevačici preminuo muž!
Foto: Ps

Šok: Neđo s Manjače doživeo infarkt

UKLETI RIJALITI: Pevač umro, maneken silovao, pevačici preminuo muž!

Stars -
Nedeljku Savanoviću, koji je potpisao ugovor s Pinkom o učešću u rijalitiju, srce prepuklo dok je s prijateljima razgovarao o šou-programu

Nedeljko Savanović, poznatiji kao Neđo s Manjače, pevač iz Bosne, preminuo je dva dana pred ulazak u rijaliti „Farma“ u pedesetoj godini.Nedeljko nije bolovao, pa je njegova smrt zatekla članove njegove porodice, prijatelje, publiku i produkciju, koja je nekoliko dana pre tragičnog događaja s njim potpisala ugovor. Pevač, koji je albume izdavao za produkciju „Renome“ iz Bijeljine, doživeo je infarkt u kafiću dok je sedeo sa prijateljima. Bio uzbuđenKako saznajemo, tada im je baš s uzbuđenjem pričao o dolasku na imanje u Lisović. U jednom trenutku mu je pozlilo, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Nažalost, preminuo je na mestu i lekari su samo mogli da konstatuju smrt. Njegov sestrić odmah je obavestio televiziju Pink o nesrećnom slučaju.Neđini prijatelji ne veruju da njega više nema. Direktor „Renomea“ Siniša Kajmaković kaže da Neđo s Manjače nijednog trenutka nije pominjao da ima zdravstveni problem.Ljudina i pravi prijatelj- Ne mogu da verujem da se to desilo. Nikako ne prihvatam da je istina da je Neđo preminuo. Iako je uvek bio prestrog prema sebi i mnogo je radio, ništa nije ukazivalo na to da će ovako rano da nas napusti - priča Kajmaković.Isto mišljenje deli i Nedeljkov dugogodišnji prijatelj i kolega Boro Majstorović.- Neđo je bio ljudina i pravi prijatelj. Pre dva dana sam se video sa njim, čak smo i zajedno pevali pesmu koju sam uradio za njega. U šoku sam otkad su mi javili da mog kolege više nema - kroz suze je poručio Boro.

Bora Drljača u šokuPUKLO MU JE SRCE OD SREĆE ŠTO ULAZI U „FARMU“Boru Drljača zatekla je vest o gubitku kolege.- Neđo je bio izuzetno talentovan pevač. Pisao je lepe pesme, ja sam ih često pevao, a na raznim krajiškim događajima u Bosni smo nastupali zajedno. Znam da je potpisao ugovor da uđe u „Farmu“, možda mu je od velike sreće i uzbuđenja puklo srce. Žao mi je, ode mlad čovek - kaže Bora.

BiografijaZVEZDA U REPUBLICI SRPSKOJNeđo s Manjače rođen je 1. oktobra 1966. godine u Banjaluci. Muzikom je počeo da se bavi tokom rata, a iza sebe ima šest albuma: „Oj Manjačo“, „U septembru ‚93“, „Poručuje Ðujić iz Čikaga“, „Desetka na keca“, „ Uživo“ i „Novinarka“. Njegova pesma „Pevačica čistačica“ jedna je od najviše slušanih numera u Republici Srpskoj. Nedeljko je 2012. uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u pljačkama benzinskih pumpi i marketa. Srpskoj javnosti postao je poznat nakon gostovanja u emisiji „Goli život“.

DANAS UZ KURIR

POKLON RASPORED ČASOVA I TABLICA MNOŽENJA

Pred prvo školsko zvono, dnevne novine Kurir pripremile su za sve školarce poklon raspored časova i tablicu množenja koji su neophodni svakom školarcu.

Kurir i Simpo vam žele uspešnu školsku godinu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja