MAJA NIKOLIĆ IZVISILA: Zvezdan Anđić prvi gazda na Farmi!
Foto: Printskin

Ko će biti sluga

MAJA NIKOLIĆ IZVISILA: Zvezdan Anđić prvi gazda na Farmi!

Stars -
Voditelj Ognjen Amidžić objasnio je učesnicima pravila ponašanja da u kupatilu sme da bude samo jedna osoba, dok u gazdinu kuću mogu da ulaze samo gazda i sluge, nema šaputanja...

Farma 6 je počela i odmah je, čim su svih 25 takmičara ušli na imanje u Lisoviće, održan sastanak na kojem je izabran gazda. Iako je Maja Nikolić sve vreme pokušavala da sebe proglasi gazdaricom, to joj nije uspelo jer su skoro svi ignorisali njeno navaljivanje da je ona najidealnija za počekat rijalitija.

Budući da se nisu mogli dogovoriti, jer se niko nije izjasnio ni za predlog Bojana Tomovića koji je nominovao Novicu Zdravković ili Milić Vukašinović, kao najstariji u Farmi, glasanjem je prvi gazda postao Zvezdan Anđić. On će sluge se birati večeras.

Voditelj Ognjen Amidžić objasnio je učesnicima pravila ponašanja da u kupatilu sme da bude samo jedna osoba, dok u gazdinu kuću mogu da ulaze samo gazda i sluge, nema šaputanja, skidanja ili prikrivanja bubica, kao ni priče u šiframa. Crnogorskog pevača Bojana najviše je zabrinulo što nema spavanja preko dana.

"Pa zar ne smemo ni sat vremena da spavamo", pitao je Ognjena i dobio negativan odgovor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja