ŠEŠELJ SUTRA U PAROVIMA: Susret sa učesnicima rijalitija biće zanimljiv!

Specijalan gost

ŠEŠELJ SUTRA U PAROVIMA: Susret sa učesnicima rijalitija biće zanimljiv!

Stars -
On je i ranije bio poznat kao izuzetno duhovit čovek i dugo glavna zvezda Minimaksovog šou programa, u kojem je bacio u senku sve tadašnje estradne i političke zvezde

Odlučna da zadrži rejting i ostane na vrhu gledanosti svih televizija u Srbiji, Hepi za utorak, u 20 sati priprema neviđenu emisiju, od koje očekuje visoki rejting.

Naime, Milomir Marić vodiće specijal svoje autorske emisije „Ćirilica“ , a u studiju, sa gostom Vojislavom Šešeljem, u publici biće svi učesnici serijala „Parovi“. Oni će pažljivo pratiti izlaganje lidera radikala i postavljati mu pitanja za sve što ih zanima.

Mnogi od njih nisu imali prilike da upoznaju Vojislava Šešelja, pa je ovo njima idealna prilika.

"Praktično, njima je životna želja bila da se sretnu sa Šešeljem kao poznatim političarem i profesorom Univerziteta i od njega dobiju odgovore koje niko nije ranije mogao da im da", kaže Milomir Marić, autor „Ćirilice“.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

"Šešelj je i ranije bio poznat kao izuzetno duhovit čovek i dugo glavna zvezda Minimaksovog šou programa, u kojem je bacio u senku sve tadašnje estradne i političke zvezde. Ovo će biti jedinstvena prilika da gledaoci Hepi televizije čuju šta Šešelj misli o trenutnom stanju u politici ali i o televizijskim rijaliti programima, koji su trenutno najpopularniji u Srbiji.

Sudeći po rečiosti Vojislava Šešelja, ali i tome da su mnogi učesnici u četvrtoj sezoni „Parova“, na Hepi televiziji potpuno bez dlake na jeziku, možese očekivati potpuni spektakl u studiju. Milomir Marić, autor emisije obećava uzbudljivo veče.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja