VIDI SE NA KOGA JE  Stefanina majka: Ko zna šta bih ja tek radila da sam u kuću!
Foto: Dragan Kadić

Splićanka završila u krevetu sa Sarajlijom

VIDI SE NA KOGA JE Stefanina majka: Ko zna šta bih ja tek radila da sam u kuću!

Stars -
Podrška Stefani oseća grižu savesti zbog nas, a ko zna šta bi se meni desilo da uđem u tu kući, poručila je Katja Banić
1 / 3 Foto: Printskrin

Nije prošlo ni 48 sati, a u kući „Velikog brata“ pao je prvi seks!Ervin Mujaković i Stefani Banić napili su se na žurki, a nakon što su počeli strasno da se ljube, akciju su nastavili u spavaonici. U jednom momentu Sarajlija je skinuo majicu i prebacio prekrivač preko sebe i Splićanke. Nekoliko puta ju je upozorio da skine bubicu, ali je ona bila toliko pijana da ga nije razumela, tako da su je u jeku uzbuđenja čuli svi gledaoci. Na snimku deluje da je Evrin svoju partnerku zadovoljio samo stimulacijom rukom, ali da je ona i tako uspela da doživi vrhunac.

Stefani se sutradan šalila na svoj račun.- Ljudi, nemojte nikad da pijete! Popila sam sigurno tri deci votke. Kad hoćeš da se za...avaš s alkoholom, onda platiš i cenu. Boli me ku..c, desilo se, pa se desilo! Ja mu ne bih bila u koži. Biće seksa i večeras - poručila je Hrvatica.

Ni njena majka Katja Banić ne vidi ništa strašno u tome.- To je bio momenat alkohola. Stefani sada oseća grižu savesti zbog nas. Ona nema vezu i ne mora nikome da se pravda za svoje postupke. Ko zna šta bi se meni desilo da uđem u tu kuću. Bitno mi je da je ona živa i zdrava. Momak je zgodan, ali što vam je bitno šta ja mislim o njemu - poručila je Stefanina majka.

Vahida Mujaković, Ervinova majka, smatra da njen sin nije uradio ništa loše.- Žurka je bila i oboje su popili koju čašicu više. Biće do kraja još veza i devojaka. On to ne bi radio baš tako javno, ali su popili. Ervin je imao dugu vezu, ali sada nema devojku. On je momak kog možeš poželeti - rekla je Vahida.Stefani je pre nešto manje od 72 sata izjavila da neće vezu u kući.- Ne bih mogla da imam prisni kontakt ni sa kim jer to se kod mene neće desiti - rekla je Stefani prilikom ulaska u šou i odmah pogazila reč.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track