RAT STARLETA ATINA FERARI: Jelena, Stanija i Tamara su dronfulje!
Foto: Stefan Jokić I Damir Dervišagić

Plesačica oplela po takmičarkama rijalitija „Farma“

RAT STARLETA ATINA FERARI: Jelena, Stanija i Tamara su dronfulje!

Stars -
Kontroverzna učesnica prethodnih „Parova“ tvrdi da se pomenute devojke iz „Farme“ prodaju za novac i da je jedina razlika između njih visina honorara - od 50 do 1.000 evra

Kristina Atina Marković detaljno je skenirala starlete Jelenu Krunić, Staniju Dobrojević i Tamaru Đurić, koje se trenutno promovišu u rijalitiju „Farma“ na televiziji Pink.Igračica i bivša učesnica rijalitija „Parovi“ u analizu je krenula od klupske igračice:- Ta Jelena Krunić je dno dna! Propali oblik ljudskog mediokriteta, satkan od bezbroj tetovaža i silikona. Pravo je čudo da može i da se kreće s obzirom na to da plastika na suncu puca! Devojka je isfrustrirana svojom ružnoćom, pa je iz tog razloga morala da se prodaje svima da bi uložila u telo, koje je i dalje mlohavo i odvratno. Liči mi na anoreksičnog narkomana s kožom preminulog krokodila! Moj drug ju je pre nekoliko godina imao za celih 50 evra i kesicu kokaina - tvrdi Markovićeva.

Atina je pomno posmatrala i Jeleninu drugaricu Tamaru Đurić.- Nikad nisam čula za tu dronfulju, ali vidim da je ona jedan ljudski gmizavac željan slave. Od svojih veštačkih sisetina u obliku gume glava joj se i ne vidi. Možda je tako i bolje, s obzirom na to da oni koji spavaju s njom moraju da joj stave kesu preko glave. Možda će joj rijaliti doneti gram slave, pa će svoje seksualne usluge moći da naplaćuje bar pet feniga više. Toliko ona vredi od glave do pete, i to sa sve odećom od šanera - smatra Atina, koja je u ovoj analizi bila najblaža prema najpoznatijoj starleti u rijalitiju i u Srbiji - Staniji Dobrojević.

- Kada bih između svih naših jadura morala da izaberem jednu starletu, izabrala bih baš Staniju. Prvo, najlepša je i ima umerene silikone. Drugo, ima jaka leđa i dobru ekipu kriminalaca s kojima se druži, tako da se pametno unovčila. Uspela je, za razliku od drugih koje se je.u za cigare i piće - ona se je.e za 1.000 evra bez problema - sigurna je Atina, kojoj smeta što je stavljaju u isti koš sa starletama:- Smeta mi kada me krunišu starletom jer to nisam. Imam zanimanje - estradna plesačica, i zarađujem na osnovu toga što plešem s pevačima u diskotekama i klubovima. Ne moram da širim noge, da se je.em za pare sa svima redom! Seks imam sa onim ko mi se sviđa, i to iz želje i strasti, a ne radi moranja kao one - završava Markovićeva.

Golubović je njena opsesijaKresnula bih se s KristijanomAtina ne može da prežali što je Kristijan Golubović srećno oženjen čovek, a toliko joj se dopada da bi pristala i da mu bude samo ljubavnica.- Žao mi je što je Kristijan oženjen. Da nije, trudila bih se godinama samo da ga osvojim i bila bih najsrećnija na svetu da mi je on muž. Mnogo ga volim i poštujem. Čisto sumnjam da bi Kristijan hteo kombinaciju s bilo kim jer ima divnu, lepu ženu i decu, što je za poštovanje. Ali, kad bi se zemlja okrenula i desilo se čudo, a on to hteo, ja bih pristala i na kombinaciju - kaže Atina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track