PUŠILA GDE NE SME: Ana Nikolić zapalila scenografiju!
Foto: Dragan Kadić

Neoprezna

PUŠILA GDE NE SME: Ana Nikolić zapalila scenografiju!

Stars -
Članica žirija novog šoua televizije Pink „Više od igre“ zapalila cigaretu u studiju, a kada se uključio alarm, nevešto ju je bacila, zbog čega je žar pao na svilu koja visi sa stolice

Ana Nikolić mogla bi da preuzme nadimak od Bobana Piromana pošto je počela da pali i scenografiju u studiju.Naime, samo brzom reakcijom zaposlenih na Pinku sprečen je požar koji umalo da izbije kada je Ana cigaretom spržila svilu koja se spušta niz stolice u kojima sedi žiri novog šoua ružičaste televizije „Više od igre“. Ona je pušila u pauzama snimanja, i to u studiju, gde je to strogo zabranjeno. I dok su ostali izašli u dvorište, nju je mrzelo da se šeta tamo-vamo, pa je zapalila cigaretu u stolici.- Ana je duže od dva sata sedela u lutki iz koje nije mogla da izađe zbog snimanja. Zbog nikotinske krize jedva je dočekala pauzu, pa je odmah zapalila cigaretu misleći da je niko neće videti. Ali nije računala da je studio zaštićen. Čim je dim dospeo do alarma, upalile su se sirene. Ona se uplašila i nevešto ispustila cigaretu iz ruke, a žar je zahvatio svilu koja u scenografiji služi da dočara plesnu haljinu na stolicama u kojima sede Ana i njene koleginice, a koja je počela da gori. Obezbeđenje je odmah uletelo u studio da bi evakuisalo izvođače i publiku, ali ipak za tim nije bilo potrebe, pošto su brzo videli o čemu je reč - govori izvor koji se našao na mestu incidenta.

Kad je otkriveno šta je uradila, Ani je bilo baš neprijatno, pa se izvinila svima zbog neugodnosti. Pauza je potrajala duže nego što je bilo planirano da bi se popravila šteta.Pozvali smo pevačicu, koja je sa osmehom prokomentarisala situaciju u kojoj se našla.- Ja sam dežurni krivac za sve probleme - rekla nam je Ana kada smo je pozvali.Inače, ona od tada više ne puši u studiju, već poštuje pravila i kao i svi u pauzama izađe napolje i zapali cigaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track