EMA: Obrukao je i mene i moju porodicu MARKO: Ta devojka mi je i dalje rak rana

SUOČAVANJE BIVŠIH LJUBAVNIKA

EMA: Obrukao je i mene i moju porodicu MARKO: Ta devojka mi je i dalje rak rana

Stars -
Parovi uživo danas su imali posebnu priču, javno suočavanje dvoje nekadašnjih ljubavnika koji su u prethodnom rijalitiju ušli zajedno, kao par

Ema Lapin i Marko Perović koji su u prošlom rijalitiju "Parovi" ušli kao par, kao par i izašli ali nakon kraćeg vremena su i raskinuli.

Menadžer je trenutno ponovo u istoimenom rijalitiju, ovog puta sam, ali Ema nije daleko. Ona se javljala iz drugog studiju i uživo govorila o svemu što se dogodilo između njih dvoje. Kako kaže nije rekla mnoge stvari, samo je delić rekla, ali i tu je dosta toga otkrila.

Pevačica je pozdravila sve ukućane, ali kada je voditeljka pitala da li to znači da ona pozdravlja i Marka, Ema je kao iz stopa rekla:

"Ne, naravno. On je moja prošlost, ne bih da se vraćam na ružne stvari. Obrukao je i mene i moju porodicu. Ja o tome ne pričam ni privatno pa je glupo da pričam i javno", rekla je ona ali je vrlo brzo odlučila da će ipak da otkrije neke stvari.

Foto: Printskrin/Facebook
Foto: Printskrin/Facebook

"Kada se neko proda za pare i malo popularnosti što će da prođe za par meseci, a i pare će se potrošiti, nema šta da se priča. Povređena sam i emotivno i finansijski. Šta reći kada mi su mi i kola ukradena. Odvezao ih je i prodao, ali njemu na čast, njemu na dušu. Ja sve radim iz duše, iz srca i ljubavi, pare mi ništa ne znači", rekla je ona i dodala da joj nije prijatno što ga gleda u ovom rijalitiju.

"Zašto bih ja morala da gledam ovu bruku što radi trenutno, da se pipka tamo sa svakakvim devojkama, da mene zovu neki ljudi i da upiru prst u mene. Ispred mene je blistava budućnost, ne bih da se vratim na te teme, stvarno nema potrebe. Istina nekada može da zaboli i onog ko je voleo i ko voli, ko je ostavljen i ko je varao..."

Foto: Dragana Udovičić
Foto: Dragana Udovičić

Ema tvrdi da nije samo Marko pokušao da joj se sveti, da je to uradio i njegov brat koji joj je hakovao profil na Fejsbuku. Ona misli da zna razlog zbog čega je to uradio.

"Zbog toga što sam dobila 400 komentara podrške na statusima na Fejsbuku, njegov brat mi je hakovao profil. proverila sam aj pi adresu u policiji i znam da je on u pitanju."

Međutim, koliko god želela da sakrije svoja osećanja, ne može. Povredio je, izdao ali ona i dalje gaji osećanja prema njemu.

"3 godine sam dala sve od sebe, napravila od njega dobrog čoveka i da bi on sve to zgazio. Posle 3 godine sam saznala da nisam uspela to jer me on izdao i prevario. Ljubav ne može da se ugasi nakon 3 dana, nakon toga sam shvatila da nisam uspela, zato mi je i teško da pričao o ovome. Njemu ne želim ništa loše, želim mu sve najbolje ali sve što je uradio neka ide njemu na dušu."

Nakon Eminog razgovora, javnosti se obratio i Marko koji je iz luksuzne vile imao samo lepe reči.

"Pozdrav za sve u studiju, Emi veliki poljubac i veliko srce. Ja želim da joj se zahvalim na svemu što je učinila meni, a isto tako mislim da treba i ona meni da se zahvali. Sve ružno što se desilo među nama, ja mislim da prljav veš ne treba iznositi u javnost. Ove cure neka potvrde da li sam se sa kojom pipkao, ja sam se samo šalio kao što sam se šalio dok je i ona bila u rijalitiju", rekao je on i dodao da i on i dalje gaji osećanja prema pevačici.

"Želim joj sve najlepše, od mene ima jedan veliki blagoslov, želim da joj karijera i sve što je poželela uspe.Ja imam rak ranu jer sam voleo tu devojku, volim je i dalje, želim joj sve najlepše ali kada izađem odavde popričaćemo i videti ko kome šta duguje. Eto, toliko."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track