NE ŽALI ZA PRVI PUT: Seve se udaje u venčanici od 3.000 evra
Foto: Vedran Jerinić

Sprema se svadba

NE ŽALI ZA PRVI PUT: Seve se udaje u venčanici od 3.000 evra

Stars -
Pošto je dosad pet puta bila verena, ali nijednom nije stigla do venčanaja, četrdesettrogodišnja pevačica će izgleda konačno dosanjati san iz detinjstva

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković i fudbalski golman Igor Kojić najavili su nedavno venčanje, pa je buduća mlada već krenula u potragu za venčanicom. Nakon što je u nekoliko ekskluzivnih beogradskih ateljea pregledala ponuđene modele jasno je da su u najuži izbor pale haljine čuvenih kreatora Vere Vang i Oskara de la Rente.

Za to zadovoljstvo moraće da izdvoji oko 3.000 evra i to pod uslovom da se odluči za neku od venčanica koje su u ponudi. Ukoliko nijedna ne bude "savršena", odnosno onakva kakvu Severina zamišlja, ona će odgovarajuću venčanicu naručiti iz inostranstva, a to naravno zanči da će i cena biti veća.

Pošto je dosad pet puta bila verena, ali nijednom nije stigla do venčanaja, četrdesettrogodišnja pevačica će izgleda konačno dosanjati san iz detinjstva. A za tako nešto sigurno neće žaliti da plati koliko god bude potrbeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track