OTKRILI ZMAJEVE TAJNE: Obezbeđenje ga nekoliko puta skidalo sa žene u hotelskoj sobi!

Marić i Diamond progovorili

OTKRILI ZMAJEVE TAJNE: Obezbeđenje ga nekoliko puta skidalo sa žene u hotelskoj sobi!

Stars -
Hajde da otkrijemo dok nisi oženjen čovek, šta si to radio u hotelskoj sobi kada si izašao iz Maldiva, rekao je Marić a onda je nastao haos

Milomir Marić ušao je u luksuznu vilu rijalitija "Parovi" i otkrio šta je Zmaj od Šipova radio u međuvremenu dok je čekao da iz Maldiva pređe u Parove.

"Hajde da otkrijemo dok nisi oženjen čovek, šta si to radio u hotelskoj sobi kada si izašao iz Maldiva. Obezbeđenje te nekoliko puta skidalo sa jedne, ali sa ove dve te niko nije mogao skinuti", rekao je Marić a onda je i Diamond otkrila svoju stranu priče jer kako je rekla, ona je videla neke stvari koje nije želela da vidi.

"Bio je sa jednom plavušom na ručku. Ona je svima dobro poznata i bila je u rijalitiju sa njim, ali neću da otkrivam ko je. Posle je doveo ove dve u hotel, mlađe, lepe devojke. Bio je sav srećan, ja sam ga pitala gde je bio, kaže daje imao neka posla. Ja sam svedok, ja sam sve videla, nisam mogla da verujem svojim očima", rekla je Diamond a Zmaj se ponosno smeškao i objasnio o čemu se tu radi.

"Bio sam sa jednom ženom na Bežanijskoj kosi koja je rodom iz Zvornika. Išao sam kod nje u stan. Onda sam bio kod još jedne na Bežanijskoj kosi. Posle sam doveo te dve u moju hotelsku sobu broj 206 i zaključao", rekao je on a onda i dodao zbog čega je najsrećniji:

"Ovih dana sam bio malo uplašen ali sada sam srećan jer sam bio na ginekološkom pregledu i sve je u redu, ispravan sam. I obadva srca su mi u redu", rekao je Zmaj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track