MAJKA TRANSRODNE ANDREE IZ VELIKOG BRATA: On ima decu, odavno ih nije video!

Prihvatila sina/ćerku

MAJKA TRANSRODNE ANDREE IZ VELIKOG BRATA: On ima decu, odavno ih nije video!

Stars -
Andrea je kazala da ne plaća alimentaciju za decu jer nema kako da plati jer ne radi i nema mnogo novca

Roditelji Andree Jakimovski, učesnika Velikog brata, rekli su da ne mogu u potpunosti da prihvate da je njihov sin sada transrodna osoba i da zato malo o njemu pričaju u ženskom rodu.

"Dobro se snašla u kući "Velikog brata". Šta da kažem... Prihvatila sam je takvu kakva jeste. Šta, je l' trebalo da je utepam? Teško mi je bilo. Teško mi je i sada. Nervirala sam se, ali sam prestala. Moje je dete i prihvatiću je svakako. Žao mi je što ne mogu da viđam unuke, a on svoju decu", kazala je Andreina majka.

Ona je istakla da Andrea nije promenila pol i da prima hormonsku terapiju.

"Nije on menjao pol. Prihvatili smo ga takvog", kazala je ona a otac dodao da mu je bilo teško ga prihvati takvog.

"On ima decu. Odavno ih nije video. Napišite da je bio ugledan policajac. Da se borio za državu i da sada država treba da stane iza njega. Da mu dozvoli da vidi svoju decu. Teško mu je bez njih", kazao je Andrein otac.

Andrea je kazala da ne plaća alimentaciju za decu jer nema kako da plati jer ne radi i nema mnogo novca. Ona je bila u braku sa majkom svoje dece i otad joj Centar za socijalni rad ne dozvoljava da viđa sina i ćerku. Ona je istakla da i dalje voli bivšu ženu i priznala je da je i salje privlači samo ženski pol.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja