MAJA JE HTELA DA UBIJE MOJE DETE: Evo šta je pevačici poručio belerinin otac!
Foto: Printskrin

Pevačica sipala tablete u šolju

MAJA JE HTELA DA UBIJE MOJE DETE: Evo šta je pevačici poručio belerinin otac!

Stars -
Maja će, i zbog toga što je moju ćerku nazvala prostitutkom, debelo platiti na sudu. Krvi ću joj se napiti, ne smem da pretim, ali me to kao oca boli, rekao je Jelenin otac

Roditelji balerina Jelene Milošević besni su na Maju Nikolić koja je krišom sipala tablete za potenciju u šolju Jelene Milošević kako bi se na taj način obračunala sa njom i, kako kažu, spremni da podnesu tužbu za pokušaj ubistva.

"Konsultovao sam se sa advokatom. Dobro će se češati zbog svega što je uradila mojoj ćerki, i što joj je sipala jake tablete u piće. To što je Maja učinila je jednako pokušaju ubistva, a za takvo ponašanje mora da odgovara", besneo je Jelenin otac.

"Maja će, i zbog toga što je moju ćerku nazvala prostitutkom, debelo platiti na sudu. Krvi ću joj se napiti, ne smem da pretim, ali me to kao oca boli", rekao je otac za Alo."Mnogo sam uplašena za ćerkinu bezbednost. Kako je mogla da sebi dozvoli da od Maje uzme šolju, kad se zna da je ona zlo? Mogu da očekujem od takve osobe, posle ovoga, da joj otrov sipa u jelo, ili da je tabletama ubije", rekla je, između ostalog, gospođa Spasenija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track