ZDRAVKO ČOLIĆ: U ovom poslu treba biti pošten, ceniti ljude i svaku prodatu kartu

OBEĆAVA LUDILO U NIŠU

ZDRAVKO ČOLIĆ: U ovom poslu treba biti pošten, ceniti ljude i svaku prodatu kartu

Stars -
Moguće je da će se na koncertu pojaviti i neki gosti, ali ko će to biti ostalo je kao malo iznenađenje za sve

Zdravko Čolić je danas u gradskoj kući u Nišu održao konferenciju za novinare povodom predstojećeg koncerta, 25. septembra u Niškoj tvrđavi.

Pozdravljajući jednu od najvećih zvezda Balkana Zdravka Čolića, gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić je rekao da je on pomalo jugonostalgičar kao i mnogi drugi i da je siguran da nema nikoga ko ne bi znao da otpeva bar petnaestak Zdravkovih pesama.

Zdravko Čolić je zahvalio na srdačnom dočeku i istakao da se on godinama na brojnim koncertima druži sa Nišlijama, ali da i privatno poznaje mnoge žitelje našeg grada koji su mu prijatelji i kod kojih svraća i kad nema koncert. U Vašem gradu uvek se osećam prijatno i dobrodošlo, kaže Zdravko.

Popularni Čola je najavio dobar koncert sa velikim ansamblom od preko 15 članova, baletsku grupu i vrhunsku produkciju studija „Berar“. Moguće je da će se na koncertu pojaviti i neki gosti, ali ko će to biti ostalo je kao malo iznenađenje za 25.septembar. Na pitanje novinara kako, u opštoj poplavi šunda i kiča, uspeva da traje toliki niz godina, Zdravko kaže da u ovom poslu treba biti pošten, ceniti ljude i svaku prodatu kartu, ne težiti da svaka pesma odmah mora da bude hit već da bude dobra i da traje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track