GLUMAC NA BOLOVANJU DO DALJNJEG: Kičić umesto bolesnog Madžgalja!
Foto: Damir Dervisagic

Preuzeo njegovu ulogu

GLUMAC NA BOLOVANJU DO DALJNJEG: Kičić umesto bolesnog Madžgalja!

Stars -
Oporavak proslavljenog glumca teče sporo, zbog čega se još neće vratiti daskama koje život znače. Ulogu Stiva Hajderbrejhta u ostvarenju "Avgust u okrugu Osidž“ preuzeće njegov kolega

Iako je pre dva meseca operisao pankreas, glumac Marinko Madžgalj još nije u stanju da igra predstave. Prvu predstavu u novoj sezoni u "Ateljeu 212“ trebalo je da odigra u subotu, ali će se umesto njega na sceni pojaviti Gordan Kičić.

"Marinko je na bolovanju i tako će biti do daljeg. Njegov lik u predstavi „Avgust u okrugu Osidž“ preuzeo je Gordan Kićić i on će do daljeg biti deo postave. Madžgaljeve uloge i u drugim ostvarenjima preuzeli su drugi glumci. Ne znamo kada će se Marinko vratiti sa bolovanja", rekli su nam u „Ateljeu“.

U ovoj predstavi, koja je doživela premijeru u martu prošle godine, kao specijalni gost trebalo je da se pojavi i glumac Dragan Nikolić, koji takođe zbog teškog zdravstvenog stanja to neće moći da učini.

Kako saznajemo, Marinko, koji se mesecima bori sa zdravstvenim problemima, oporavlja se kod kuće, ali uz redovne kontrole na koje odlazi u KBC „Bežanijska kosa“.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track