GASTOZ POBESNEO: Muka mi je od rijalitija, bio sam i pre poznat!
Foto: Printscreen Parovi

Smučilo mu se

GASTOZ POBESNEO: Muka mi je od rijalitija, bio sam i pre poznat!

Stars -
Pobednik prethodne sezone Parova je počeo da viče po kući kako neće da bude poptu Jelene Golubović, koja živi od rijalitja

Nenad Marinković Gastoz je kažnjen, jer je vređao Miljanu Kulić, zbog čega mu je smanjen honorar. On je počeo da divlja po kući i viče kako mu je muka od rijalitija.

"Meni rijaliti ne treba, bio sam poznat i pre ovoga. Mislio sam da zaradim nešto para, par hiljada evra i odem u Pariz, nastavim sa svojim poslovima. Ovde se javljaju gledaoci, koji kažu da sam pao", vikao je Gastoz u besu, a Jelena Golubović je dodala kako je pao nisko i da su ga do pobede dovele Maca, Tijana i Šavija."Ćuti ti, živiš sa mamom i babom. Neću da budem kao ti. Meni ovo ne treba. Novac me ne zanima", rekao je on a rediteljka je dobacila da tako priča jer je potrošio sav novac. U razgovor se uključila i Maca Diskrecija koja je osula po Gastozu jer vređa rijaliti koji je od njih napravio zvezde."Sram te bilo, treba da ljubiš pod ove vile, zbog ovog ovde si tu gde jesi. Nezahvalan si. Nisi hleb dobio napolju, nego ovde u rijalitiju", vikala je Maca.

"Mene život nije učio da dudlam vibrator, nego da pljujem osobe koje to rade, zbog toga sam prvi balkanski vloger", odgovorio joj je Gastoz.

Foto Printscreen Parovi
Foto Printscreen Parovi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja