NATAŠA MAZA ŽELI GOLUBOVIĆA: Kristijan je alfa mužjak, zamišljam nas u senu!
Foto: Nemanja Pančić I Printskrin

Transseksualac ponizio Lepomira

NATAŠA MAZA ŽELI GOLUBOVIĆA: Kristijan je alfa mužjak, zamišljam nas u senu!

Stars -
Nataša Maza, koja je promenila pol, tvrdi da joj je Lepomir Bakić nudio seks, ali da bi ona radije Golubovića u krevetu

Najpoznatiji srpski stransseksualac Nataša Maza, posle gostovanja u "Farmi", otkriva da joj je Lepomir Bakić nudio seks, ali da ona sada želi da odvuče u krevet Kristijana Golubovića!

Pevačica, koja je pre osam godina promenila pol i postala žena, napravila je pravu pometnju u "Farmi" kada je u noći između četvrtka i petka ušla kao gost na žurku. Potpuno je prestravila bodi-bildera koji je bežao od nje jer ga prati glas da voli "trandže", ali je zato dobila Kristijanove simpatije.

Nataša priznaje da je razočarana Lepomirom, ali da ju je Golubović potpuno oduševio. on ju je grlio oko struka dok je pevala ukućanima.

"Lepomir mi je slao poruke i nudio mi seks, ali me on više ne zanima. To je sve deo naše prošlosti. Kristijan je alfa-mužjak. Imala sam predrasude prema njemu, čak sam ga se i plašila ali me je oduševio svojom ljudskošću. Sam mi je prišao na imanju, igrao sa mnom dok sam pevala. on je veći i bolji muškarac i frajer nego Lepomir. Već zamišljam sebe i Kristijana u senu, a u Bakićevoj ruci da bude kako i dolikuje jednoj ženici - lepeza. On će da nas rashlađuje", rekla je Maza za "Informer".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track