KRUNIĆKA KRISTIJANA OSTAVILA BEZ PONOSA: Kako si me stisnula dole, moraću u bolnicu!
Foto: Damir Dervišagić

Ljubav je bolna

KRUNIĆKA KRISTIJANA OSTAVILA BEZ PONOSA: Kako si me stisnula dole, moraću u bolnicu!

Stars -
Mene testisi bole već četiri dana od tvog stiska i možda ću morati da idem kod doktora da vidim šta nije u redu

Kristijan Golubović otkrio je da ga je Jelena Krinuć tako čvrsto stisnula međunožje da će morati da poseti lekara da vidi šta nije u redu.

Naime, žestoki momak je zamerio klaberki njeno ponašanje i ogovara o je kod ostalih farmera zbog seksa sa Acom, što mu je Krunićka zamerila pa mu je spomenula decu i ženu, što je Golubovića žestoko uvredilo i zapretio joj je da će joj otkinuti glavu. Klaberka se izvinila tokom nominacija zbog njegove dece koju je spomenula, ali mu je zamerila što ju je ogovarao.

Kristijan nije dao na sebe pa je obrazložio da je on džentlmen prema devojkama koje se znaju ponašate, a ona to nije.

"Ti si sama sebi otkinula glavu, nisam ti ja otkinuo glavu. Nadam se ćeš svatiti da neki postupci nisu na mestu. Meni testisi bole već četiri dana od tvog stiska i možda ću morati da idem kod doktora da vidim šta nije u redu. I nema šta da mi se izvinjavaš. Tvoje ponašenje je toliko kritično i šta ti imaš moju ženu da spominješ. Ona nikada nije opsovala i ne nosi mini suknjige. Ti si dahtala i sve vreme pričala što si oženjen. Ti si ljubomorna jer si bila zaljubljena u mene. Tvoj postupak je kurvinski", rekao je Kristijan.

"Izvinjavam se Kristijanu što sam mu spomenula decu, ali sam ti zamerila što si rekao iza leđa da ćeš mi otkinuti glavu", ustala je Krunićeva.

"Ivan je rekao da ste ti i Tamara bičakre koje želite da se nabi.ate", rekao je Kristijan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track