(VIDEO) SEVNULE VARNICE NA FARMI: Evo kako je Ali King udario Lepomira!

Niko nije kažnjen

(VIDEO) SEVNULE VARNICE NA FARMI: Evo kako je Ali King udario Lepomira!

Stars -
Ali je stao ispred Lepomira koji je pokušao da spreči Zoricu da ne prospe kofu punu vode

Ali King udario je Lepomira Bakića dok su se Maja Nikolić i Zorica Marković svađale. Naime, Zorica je pretila Maji da će je odvući do kapije i obrasiti celu Farmu s njom. Unela joj se u lice, a kada je krenula sa kofom punom vode, Ali je stao ispred Lepomira koji je pokušao da spreči Zoricu.

"Nemoj da se mešaš", viknuo je Ali i svom snagom rukama udario Lepomira u grudi.

"Poslednji put ti kažem, obrisaću Farmu sa tobom i idem s tobom. Hoćeš da te ubijem. Nemoj da lažeš. Ništavilo jedno. Zavađaš sve. Ko si ti ovde? Ološu jedan. Drogiraš se. Neću više da dozvolim da me zavađaš sa ljudima. Lažljivice. Smradi. Zaveži, bre. Izaću ću odavde, ali ću te slomiti. Doći ću ti glave. Nisi ni za nokat", urlala je Zorica na Maju .

Podsetimo, posle ovog napada Lepomir je hteo da napusti rijaliti jer niko nije kažnjen zbog fizičkog napada na njega.

"Nisam Aliju uzvratio jer sa istreniran kao policajac i da ne bi na kraju ispalo da sam ja loš policajac", rekao je Lepomir pošto je dobio najmanje glasova publike i nominovan je za izbacivanje.

"Molim sve moje glasače da ne glasaju za mene i ne troše novac jer ja ću svakako ako ne ispadnem sam napustiti imanje", obećao je bivši policajac.

Cela svađa je nastala zbog toga što je Maja Nikolić htela da se našali sa farmerima da je napila tele. I budući da je Ali King bio ubeđen da je video Maju kako je teletu dala alkohol.

"Ona je direktno sipala piće u čašu i video sam kako teletu daje piće", rekao je Ali, ali je Maja insistirala da se samo šalila sa farmerima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track