HRVATSKA STARLETA SKANDAL MAJSTOR: Ava Karabatić došla u Parove, pa pobegla!
Foto: Damir Dervišagić

Ispalila produkciju

HRVATSKA STARLETA SKANDAL MAJSTOR: Ava Karabatić došla u Parove, pa pobegla!

Stars -
Sama je najavila svoj ulazak u rijaliti, ali se u poslednjem trenutku predomislila i nije ušla u luksuznu vilu u Zemunu

Hrvatska starleta Ava Karabatić trebalo je da uđe u rijaliti Parovi i napravi pravi skandal, ali do toga ipak nije i neće doći.

Iako je i sama najavila svoj ulazak i otkrila da će dobro izvređati Macu Diskreciju, pa je čak i stigla na Hepi televiziju, ona se predomislila.

"Produkcija je mnogo puta do sada progovarala sa Avom i nikako nisu mogli da se dogovore. Ovog puta je delovalo da su postigli ozbiljan dogovor i sve je bilo spremno za njen ulazak u luksuznu vilu. Ava je stigla na sa ekipom ljudi koji su bili zaduženi za njen izgled, ali je u međuvremenu promenila mišljenje i odustala od ulaska u šou. Svi koji znaju Avu, ovo im i nije preterano za čuđenje. Ipak, moguće je da će se ponovo predomisliti", otkriva izvor blizak televiziji, piše Opera.

Ava se ovim povodom oglasila saopštenjem na društvenim mrežama.

"Dragi moji prijatelji, fanovi, moji najdraži. Ne volim puno da pričam, ali zbog vas imam potrebu da vam se obratim i zahvalim što ste mi oduvek verni. Večeras se spremao moj ulazak u Parove i naravno da sam bila spremna. Ipak... kratko i jasno... "Dama ostaje dama". Za mene su neke stvari svetinja i nema tog novca za koji bi promenila svoje mišljenje i stav. Verujte u mene, borac sam i idemo dalje... Voli Vas Ava...", napisala je Ava na Fejsbuku.

Dragi moji prijatelji, fanovi, moji najdraži.. NE VOLIM PUNO PRICATI,ALI ZBOG VAS IMAM POTREBU DA VAM SE OBRATIM I...

Posted by Ava Karabatic on недеља 20. септембар 2015.

Epk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track