Lepomir napustio imanje, Lepi Mića iznenadio Farmere: Maja dobila cveće od Cece!

Rijaliti

Lepomir napustio imanje, Lepi Mića iznenadio Farmere: Maja dobila cveće od Cece!

Stars -
Od četiri nominovana farmera, Lepomir je imao najmanje glasova za ostajanje u rijalitiju

Iza farmera je burna nedelja, a po prvi put se deslio da čak četiri farmera budu nominoivana za izbacivanje. Nakon što su prekršili pravilo, Jelena Milošević i Ivan Gavrilović su direktono nominovani, Radeta Lazića su izabrali farmeri, dok je publika odličila da nominuje Lepomira Bakića. Ovonedaljna gazdarica je bila Zorica Marković, koja je pohvaljena da je dobro upravljala imanjem. Inače Lepomir već duže vreme ističe da ima želju da napusti rijaliti, jer nije pornašao sebe u tome.

Tok emisije:

00.39 Lepi Mića je stigao na Farmu. Ognjen je došao kod Farmera i saopštio im da im stiže novi ukućanin.

Maja je prokomentarisala "Ako uđe Lepi Mića, šou"...

Pevač je ušao, a nosio je buket cveća u ruci. "Majo, ovo je za tebe od tvojih prijatelja i Cece", rekao je. Maja je oduševljena ovim postupkom i viče na sav glas.

"On je propao pevač iz Krajine. Budaletina. Ja ću odmah sutra napolje. Odrvatan je", rekla je Zorica.

23:43 Aleksandra je Ognjenu saopštila rezultate glasanja. 49,9 odsto glasova je imao Rade kojem su duplirani glasovi zbog pobede u areni. Nakon njega najviše glasova za ostajanje na "Farmi" je imao Ivan Gavrilović sa 19.19 odsto glasova. Na trećem mestu se nalazi Jelena Milošević, dok je Lepomir imao najmanje glaosva za ostajanje. On je bio srećan kada mu je Ognjen saopštio da je ona taj koji napušta imanje.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:32 Nominovani farmeri su stigli u arenu. Svi sem Lepomira su rekli kako su učili. Ognjen je počeo da ispituje farmere, a Rade je izašao kao pobedniksa najviše tačnih odgovora. On je dodao da je igrao na znanje, jer je znao koliku želju Bakić ima da izađe napolje.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:20 Igor Kostić je došao u studio kako bi komentarisao svog prijatelja Ivana Gavrilovića. On tvrdi da je Ivanova supruga ponosna na svog muža i da ga podržava.

"Njegova žena bi volela da on dođe večeras kući, ali mislim da joj se ta želja neće ispuniti", rekao je pevač. Nakon njega Radetove sestre su pričale o svom bratu, koje su rekle da Lazić ne bi išao dalje ni sa jednom farmerkom.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:15 Aleksandra priča sa porodicama nominovanih farmera. Lepomirov otac veruje da će njegov sin izaći napolje, jer se nije snašao u rijalitiju. On dodaje da je Bakić na imanje ušao kako bi promovisao sport. Brat i otac Jelene Milošević ističu da su ponosni na Jelenu, a zadruzi zameraju jer nisu reagovali kada joj je Maja sipala pilule za potenciju u piće. Balerinin brat se zahvalio Ivanu Gavriloviću i Kristijanu Goluboviću koji su stali u zaštitiu njegove sestre.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:02 Gazdarica imanja Zorica Marković priča kako je nedelja iza nje bila dobra a njeo gazdovanje bogato.

"Ni na jednoj "Farmi" do sada ovo nije zabaleženo. Žurke su bile fenomanelne, dobro se radilo, pala su 2 seksa. Neka im je sa srećom. Nisam videla Milića i Suzanu, ali eto pošto ona nije uživala to su dva ipo seksa. Na pomolu su danas bili Ivan i balerina, a Ivan je ljubomoran je je ona otišla kod Bakića. Biće opasno", rekla je pevačica. Zorica je priznala kako je napala Maju jer je preterala.

"Najviše me povredilo to što je rekla da će me zgaziti. Ona je na neki zao način Tamari rekla kako imam 3 baj pasa pa će da me zgazi. Posle je govorila da zovu da nabave sanduke. Žena ide ko đavo, iritra. A nekako mi je i žao, onako sva mala, buljava. Šta sada da radim, da je zgazim? Pomirila sam se i sa Stanijom, izljubile smo se. Ovde je neko veliko rivalstvo između Stanije, Tamare i Jelene. Sve je počelo kada nisam pristala da budem u klanu sa Majom Nikolić. Ona je luda i preterala je u svakom smislu.Ona je za mene prašina, nepirmećena", rekla je Zorica.

Markovićeva veruje da će večeras ispasti Bakić ili Rade, za kog kaže da je neupotrebljiv na "Farmi".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:54 Aca Živanović se pridružio Ognjenu koji se osvrnuo na san Jelene Krunić.

"Pa dobro možda je sanjala mene. Meni je bilo smešno kada je to sinoć pričala, ali dobar sam bio snu", rekao je on aludirajući na seks sa Jelenom. Aca je rekao kako više poštuje Zoricu Marković i kako bi rado stao na njenu stranu. On ne razume Maju Nikolić koja bocka okolo sve žive.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:50 Voditelj se sa "Farme" javio sa Kristijanom Golubovićem koji je prepričavao događaj kada je završio u rupi sa ovcom. On je dodao da je povredio i kralicu kada je pravio ljuljašku u dvorištu. Ognjen mu je saopštio da će on dobiti tajni zadatak koji će biti težak. Golubović će morati da do četvrtka otkrije sve štekove po kući i isprazni ih.

"To je lako. Svi spavaju kada sam ja budan", rekao je Kristijan i sa zadovoljstvom prihvatio tajni zadatak, nakon kog sledi dobra nagrada.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:42 Ognjen je pitao Milića Vukašinovića zbog čega ne provodi više vremena sa suprugom.

"Mi se seksulano uzbuđujemo, ali u glavi. Nama ne treba puno pokreta da bi se uzbudili. I orgazam je u mozgu, alatka je dole", rekao je muzičar i priznao da ima nameru da vodi ljubav sa ženom na imanju.

"Skonatali smo gde, i sledeći put će biti tu i to po danu, jer je tada lakše. Po noću svi znaju, a po danju ima jedno mesto", priča Milić koji ne želi da otkrije gde će voditi ljubav sa Suzanom.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:21 Jelena Krunić je rekla Ognjenu da od sinoć jasno vidi ko koga voli na "Farmi".

"Najviše me nerivra šizofreničarka balerina, a počela je i da me bocka Maja Nikolić. Nismo imale problema jer nikoga ne diram prva, ali vidim da ni ona ne sme na mene", rekla je igračica. Ona je priznala da od priče sa Acom nema ništa, a da je Tamari navodno pričala o snu, a ne o seksu sa pevačem.

Krunićeva je rekla kako je ona najbolji lik na "Farmi" jer snima sve i zna kako ko taktizira.

22:14 Ognjenu se pridružila Suzana Vukašinović koja je pričala o Staniji.

"Kada sam izašla iz izolacije pitala sam Mićka zašto je Stanija pričala da je on podvodljiv, zbog čega se napravila drama, kada je on poludeo. Toliki haos, pričalao se da ćemo se čak i razvesti. Bilo mi je loše zbog toga", pričala je Suzana. Ona je dugo bila tiha, ali je rešila da raguje zbog laži.

"Nisam želela da ulazim u sukob sa bilo kim ovde. Bilo mi je ružno jer ove ljude poznajem privatno", rekla je, Milićeva supruga. Ona je takođe rekla da među njima nije bilo seksa, jer da ga je bilo, bila bi raspoloženija.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:05 Bojana Stamenov priča sa Amidžićem, koja je rekla da ne voli da se svađa pa da deluje kao da je "pala sMarsa".

"Gledaoci su me doživeli kao alapaču. A to nije moj stil. Ovde su svi alapače i da ima većih od mene. Mi smo upućeni jedni na druge. Ljudi napolju ne shvataju da smo mi ovde jedno minijaturno selo. Na kraju dana svi sednemo zajedno i šalimo se", rekla je pevačica koja priča da je svađe potresaju i da ne želi da učesvuje u tome.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:57 Ognjen priča sa Tamarom Đurić koja se osvrnula na sukob sa Radetom.

"Moj i njegov dijalog je slab. Mozak mu proradi 10 minuta kasnije. On menja raspoloženje, stavove, priajtelje, a lako zabrovalja. Ja se sa tim njegovim stavovima ne slažem. Objektivno, nije loš dečko", rekla je ona i dodala da je Rade glup. Ona je takođe rekla kako sa Zoricom Marković ima savršen odnos, dok je Maja Nikolić počela da je nervira.

"Samo provocira ljude, a nikada ništa ne uradi. Svađa ljude, nešto joj neko kaže u povrenju, a ona to iznese u javnost. Nije da je ne podnosim ali gubim strpljenje za njeno ponašanje", rekla je Tamara. Miloša Radičevića smatra dobrim dečkom, a kako kaže pipkali su se samo drugarski. Ognjen je starleti saopštio da će imati tajni zadatak čemu se ona obradovala. "Tvoj zadatak je da se sprijateljiš sa Stanijom", rekao je Ognjen što je nasmejalo Tamaru.

"Neće mi biti teško, ona se svima šlihta", rekla je Đurićeva.

21:52 Lepi Mića se uputio ka imanju. On je sa voditeljkom komentarisao kako je primetio da su se mnoge farmerke zaljubile u Kristijana, ali da on svejedno nema nameru da mu se dodvorava. Njemu je Maja Nikolić interesantna jer se jedina suprostavila žestokom momku.

21:40 Ognjen se sa imanja javio sa Majom Nikolić koja je komentarisala situaciju na "Farmi".

"Volela bih da budem gazda samo da bih Zoricu strpala u štalu. Ja nju nikada nisam uvredila. Kada sam napravila spletku sa teletom, ona je iz čista mira napravila sastanak i tražila od Alija da kaže kako sam napila tele", rekla je Maja koja dodaje da veruje da najviše nervira Markovićevu.

"Meni je zadruga uzela honorar jer sam nosila hranu Bakiću, a Zorica me je jednostavno pljunula. Lakše bi mi bilo da me je udarila. Ako budem ikada gazda do kraja rijalitija staviću je u štalu. Eto videli su pacova u štali, meni je krivo što ga ja nisam videla ,da ga nekome stavim u krevet. Eto možda Miliću, pa da ga strefi srčka", priča Maja i priznaje da i Zorica nju najviše nervira. Ona je dodala kako su joj čudne veze na "Farmi", kao i da veruje da je Jelena Krunić tokom seksa sa Acom Živanovićem silovala pevača.

21:34 Aleksandra je nastavila razgovor sa Lepim Mićom koji je rekao da nema nameru da se druži sa Kristijanom.

"On radi, ja neću da radim, tako da se nećemo družiti. Ovo je samo igra. Pojedincima treba dati nacionalnu penziju koliko su dugo na "Farmi". Mene je narod tražio, ja nisam mogao da odbijem poziv. Ulazim da se igram. Ako narod misli da treba da ponašam drugačijem neka me izbaci!" priča Mića. On dodaje da se u rijaltiju svi foliraju.

"Te se ljube, a sutra pljuju jedni druge", kaže Mića koji tvrdi da narod niko ne može da prevari.

21:28 Ognjenu se pridružila Ivana Šašić koja je rekla kako joj je Rade samo drug.

"Nikakve simpatije nema sa moje strane. Ja sam mu prijatelj. Sa moje strane, Gabi ne treba da brine", rekla je pevačica.

21:20 Aleksandra je ugostila Lepog Miću koji će se večeras pridružiti farmerima. On je rekao da nema nameru da radi, jer na imanje ulazi da se odmori.

"Narod voli kada se psuje, a ne kada se radi", rekao je i dodao da ima nameru da pravi šou.

21:14 Ognjenu se pridružila Gabrijela Pejčev koja je komentarisala sukob sa Ivanom Šašić

"Ta žena je jako zla, ide samo da zavadi ljude. Imala sam osećaj da i nije tako loša, ali ona je stavrno zla", rekla je Gabi. Ona misli da je Ivana zaljubljena u Radeta i da je zato napada.

"Jednom prilikom Krsitijan je prokomentarisao da su Ivana i Rade imali nešto u Beču, ali oni tvrde da nisu bili zajedno", priča Pejčeva i dodaje da je to što se ljubila sa Radetom bilo nešto fino. Ona ne želi da komentariše svoja osećanja prema njemu, ali bi volela da ostane na "Farmi".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:07 Sa imanja se javio Ognjen Amidžić koji je pričao sa Stanijom Dobrojević On je komentarisao kako ona u rijalitiju ima puno neprijatelja.

"Svi oni međusbno imanju neke nesuglasice, ali ja sam im glavna meta. Ne znam da li je to zbog ženske ljubomore. Samo kad prođem bacaju hejt na mene. Branim se verbalno koliko god mogu. Nisam ološ i ne mogu da idem tako nisko". Ona je priznala da je Maja Nikolić najviše nervira.

"Mislila sam da je Zorica prebolela boljku Stanije Dobrojević, ali vidim da nije. Kada bi mogla zgazila bi me. Ja imam poštovanje prema njoj jer je starija. Ne znam na čemu sam sa njom. Ona me naziva akrepom, pa me posle ljubi. Osećam se kao igračka koju boksuju. Ova Tamara me pljuvala tri nedelje da bi na žurci rekla da je sve ok. Krunićka, ona je možda najblaža od ove tri. Sa ovm hijenama i zmijama nije mi ni malo lako", rekla je starleta. Najteže joj pada da ostane pribrana i jaka. Dodala je da poštuje Kristijana jer je ljudina.

"On je poseban i nešto drugačije. Kada bi sve ove dečake spojili ne bi bili kao on. I rekla sam da je mlađi, verovatno bih odlepila za njim. Jako mi prija njegovo društvo, jer je pozitivan. Ali ne bih volela da me neko doživljava da sam zaljubljena u njega kao balerina i Medenica", rekla je Stanija.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:01 Aleksandra Jeftanović je najavila da će večeras jedan farmer napustiti imanje, ali i da će neko ući na "Farmu".

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track