EKSKLUZIVNO ZA KURIR MAJKA GOLUBOVIĆEVE PRVE ŽENE: Branka Katić izdržava Kristijanovog sina!
Foto: CILE I Printskrin Fb

Priča za Kurir

EKSKLUZIVNO ZA KURIR MAJKA GOLUBOVIĆEVE PRVE ŽENE: Branka Katić izdržava Kristijanovog sina!

Stars -
Lazareva baka Branislava Đukić kaže da glumica, koja se družila s njenom pokojnom ćerkom Danijelom, mladiću redovno šalje novac i garderobu

Kristijan Golubović je tokom razgovora sa Stanijom otkrio da mu je Branka Katić kuma. On je ispričao da je u bliskim odnosima sa glumicom preko njegove prve supruge Danijele, koja je preminula 2009. od raka.Farmer više nije govorio o ovoj temi, ali je nama to bilo dovoljno da se uputimo u dom Danijeline majke Branislave Ðukić. Baka nas je ljubazno dočekala, ali nas je zamolila da ne budimo njenog unuka Lazara (20), te je Kristijanov sin, kog je priznao samo tri dana pred ulazak na „Farmu“, spavao tokom naše posete.- Danijela i Branka su bile kume. Njih je vezivalo čvrsto prijateljstvo. Upoznale su se na televiziji. Ona je jedina osoba koja mi je pomogla oko unuka kad sam ostala sama. Jednom prilikom me je pitala da li bi dozvolila da preuzme starateljstvo i da ga povede sa sobom. Ona bi ga tretirala kao svoje dete. Htela je da ga izvuče iz ovog pakla - kaže uplakana Branislava, koja je na jučerašnji dan pre šest godina izgubila ćerku.- Kad god je u Beogradu, Branka dođe kod nas. Ona je oblačila Lazara jer ja nisam imala novca da mu kupujem garderobu. Imali smo samo za hranu. Branka vodi brigu i o njegovom džeparcu. Obećala je Danijeli u bolničkoj postelji da mu neće ništa faliti u životu.

Zahvalna na pomoći... Branislava Đukić
Zahvalna na pomoći... Branislava Đukić

Branislava se trudi da unuka izvede na pravi put.- Zbog unuka samo što se nisam tukla s mangupima po ulici. Kad su otkrili da je sin Kristijana Golubovića, svi momci iz kraja su se skupili da ga preuzmu. Njima je mnogo značilo da se preko Lazara približe njegovom ocu, koji je mnogima idol - kaže Branislava i dodaje:- Dve i po godine sam preživljavala noćne more. Odlazila sam u policiju kao njegov staratelj. Išla sam da ga vadim jer se nalazio u društvu mangupa koji su učinili neko delo. Na kraju se popravio. Pokušala sam da dođem do cilja i da ga vratim starim prijateljima. Moj unuk je promenio tri srednje škole i sada je vanredno završava - zaključuje Branislava.

Priznao ga tri dana pred ulazak na Farmu... Kristijan sa sinom Lazarom
Priznao ga tri dana pred ulazak na Farmu... Kristijan sa sinom Lazarom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja