Maja čistila nokte na nogama
Foto: KURIR

Ovo niste gledali na televiziji

Maja čistila nokte na nogama

Stars -
Prve kvalifikacione večeri na četvrtom Grand festivalu Nikolićka se ponašala nekulturno

Nije sve sjajno.Prvo kvalifikaciono veče četvrtog Dijet plus Grand festivala održano je preksinoć i iznedrilo je prvih sedam finalista posle predstavljanja ukupno 18 kompozicija. O kvalitetu numera odlučivao je stručni žiri i publika. Na sceni je bilo zanimljivo, ali još zanimljivije je bilo u bekstejdžu. Prenosimo vam samo delić atmosfere.Inače, tokom tri večeri biće izabrana 21 kompozicija, a finale je zakazano za 27. april.

Tihomir Tepić i Dragana Katić Tihomir Tepić i Dragana Katić
Saša Popović driblao voditelje Dragana Katić Tihomir Tepić,

Maji još samo konj falioMaja Nikolić je nastupila uz klavirsku pratnju starijeg sina Novaka. Iza kamera nije davala nimalo lep primer ni detetu ni ostalima, koji su bili prinuđeni da gledaju njeno kaubojsko ponašanje u iščekivanju rezultata glasanja. Prvo se izležavala na sofi ispijajući viski, a zatim je čačkala nokte na nogama. Ljudi su skretali pogled praveći se da ne primećuju njeno nadasve nekulturno ponašanje.

Petar Mitić i Jelena Kostov Petar Mitić i Jelena Kostov
Jelena Kostov se naljutila na Petra Mitića Duet Jelena Kostov Petar Mitić
Mira Škorić Mira Škorić
Mira Škorić labudica u „starkama“ Mira Škorić

Prvih sedam finalista1. M. Aleksić, D. Petrović i A. Sofronijević - „Ćuti i ljubi me“2. Ivana Selakov - „Tuga ko i svaka druga“3. Maja Nikolić - „Slamka za spas“4. Semir Cerić Koke - „Njen grad“5. Stefan Petrušić i Goca Tržan - „U tebe me ne diraj“6. Adil - „Laku noć“7. Mira Škorić - „Beli anđeo“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track