LEPOMIR BAKIĆ PROGOVORIO: Evo šta se stvarno dešavalo na Farmi!
Foto: Printskrin

Fejsbuk saopštenje

LEPOMIR BAKIĆ PROGOVORIO: Evo šta se stvarno dešavalo na Farmi!

Stars -
Stvarno mi nije jasno kako i na koji način i ko je dozvolio dripcu i kriminalcu višestrukom povratniku i robijašu koga čeka izdržavanje 4 godine krivične sankcije da učestvuje u rijaliti sou programu sa normalcima i ljudima bez kriminalne prošlosti, udario je Lepomir napre po Kristijanu Goluboviću

Lepomir Bakić, bodibilder i bivši policajac, koji je izbačen sa Farme, obratio se na Fejsbuku fanovima i pratiocima objašnjavajući šta se sve dešavalo na imanju u Lisoviću.

"Nisam vas izneverio jer sam uspeo za nekoliko dana boravka sa svim tim društvenim šljamom, čast pojedincima i izuzecima, da vam pokažem i raskrinkam sve te nazovimo rijaliti zvezde, dvolične, licemerne i nekulturne osobe iz polusveta koje gledate svakodnevno na TV ekranima. To su ljudi koji pokušavaju da pred građanima Srbije i Balkana operu sebe od nehumanih i nečasnih dela, pokušavaju da ožive vec ugasene karijere, prodaju vama prazne priče, promovisacu blud, razvrat i nemoral. Veliki akcenat stavljam na društveno nepodobne i opasne osobe visestruke povratnike, počinioce teških krivičnih dela koji ni u jednoj normalnoj zemlji ne bi mogli doći do izrazaja, a na ovaj način dobijaju medijski prostor i mogućnost da kreiraju javnu scenu Srbije i vuku omladinu u pogrešnom smeru, propagirajuci razbojnistva, krađe, kriminal, dilovanje i ubistva", piše na početku Lepomir.

"Stvarno mi nije jasno kako i na koji način i ko je dozvolio dripcu i kriminalcu višestrukom povratniku i robijašu koga čeka izdržavanje 4 godine krivične sankcije da učestvuje u rijaliti sou programu sa normalcima i ljudima bez kriminalne prošlosti", udario je Lepomir po Kristijanu Goluboviću.

"Takođe, osvrćem se i na osobe ženskog pola koje se tuže zbog bludnih radnji i pružanja seksualnih usluga prostitucije, a predstavljaju nam se kao velike zvezde, ali nazalost ja tu ne mogu nista jer ste vi to tražili. Pokušao sam na trenutak da vas osvestim i vratim u realnost. Osvrnite se i pogledaj te oko sebe gde ste vi i šta radite dok se bavite tuđim životima, imaju li šta vaši ukućani da jedu, šta vam deca rade i razmislite šta će oni postati sutra, da li prostitutke koje prodaju svoje telo za jednu flašu šampanjca ili gram kokaina, a mozda i huligani i dripci koji obijaju trafike i otimaju neduznim zenama torbice, vasim majkama ili sestrama. Morao sam da uđem i da probam da iznutra pošaljem poruku svima vama i da narod pokušam da osvestim. Nažalost, nisam uspeo, ali sam shvatio da je sve to Sizifof posao i borba sa vetrenjačama i na vreme se izvukao iz tog haosa jer ne želim da me niko sutra poistovećuje sa dotičnim ljudima", pravdao je svoje prisustvo na imanju bivši policajac.

"Za vreme mog boravka na Farmi 6 svakodnevno sam improvizovano trenirao oko sat vremena pričao o sportu i zdravim i normalnim vrednostima, ali po izlasku saznao sam da to nijednom nije bilo prikazano. Već je produkcija sve uradila da me predstavi u najgorem mogućem svetlu, jako mi je žao što ih to ne zanima, već samo glupiranje i izvrgavanje ruglu nečije licnosti.

"Odgovorno tvrdim pod krivičnom materijalnom i moralnom odgovrnošću da su sve priče koje su ovih dana po novinama izlazile o meni izmišljotine i laž što mogu da dematujem i potvrdim čak pristajem suocenje sa svim osobama koje su ih iznosile i poligrafsko testiranje", napisao je Lepomir i obećao da će nastaviti i dalje da se bori za prave vrednosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track