PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 kandidata je prošlo dalje!
Foto: Printscreen

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDICE: Ovih 10 kandidata je prošlo dalje!

Stars -
Četvrta epizoda popularnog muzičkog programa pokazala je 15 talenata, od kojih je 10 prošlo dalje

Druga sezona Pinkovih zvezdica je pokazala nove mlade pevačke nade koje Srbija poseduje. Kao i svaka epizoda, tako je i ova izdvojila posebne talente, koji su oduševili publiku. Među njima se našla mala slatka Nika, kao i Irnes, dečak iz Sarajeva koji je ostavio poseban utisak na Gocu Tržan. Nakon što se žiri usaglasio, doneli su odluku kojih 10 talenata će proći dalje takmičenje.

Direktno su prošli: Tamara, Irnes, Ana, Nika, Teodora Stojanić i Teodora Jelić, Eva i Indira, Marija a njima su se pridružio i Veljko.

Takmičenje su napustili: Nina, Elena, Dimitrije, Lana i Sara

23:30 Tamara Živković - Hallelujah - 5 glasova "Zašto ti je san da ideš u Ameriku?" pitala je Goca. "Volim pevače, šta sve tamo ima", rekla je Tamara. "Žao mi čoveče da ovakva deca odlaze bilo gde. Piše joj u biografiji. Mene tuga hvata da mi našoj deci ne pružamo nadu da ostane i da živi ovde", smatra ona. "Kada je pevanje u pitanju, ja razmem to", branila je Leontina. "Današnja deca koja imaju toliko izbora, idu tamo zbog autora, producenata: ne mogu da nađem zamerke na tvoje pevanje. Lepo si otpevala, sve to ima smisla. Očekujem sve bolje i bolje i samo nastavi", rekla je Leotina. "Perfektno", kratak je bio Hari.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:23 Irnes Divljanin - Hold the line - 5 glasova

"Ova pesma zahteva možda dva tona više. Jedino to, da pukneš. Sve mi je bilo... falilo mi je bar to.. da te otvori malo... sve mi je bilo malo pretačno. Energija ne može bez granične intonacije. Ti moraš pevati na graničnoj intonaciji da bi pukao", smatra Hari."To je moj savet, a ti si sto posto nešto najbolje što se pojavilo od početka ove sezone", ohrabrio ga je on. "Jako je pohvalno što sviraš od svoje šeste godine. Vidi se kod tebe da neguješ taj rok zvuk jer ti nekako pristaje", smatra Leontina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

23:16 Ana Grkinić - Cabaret - 5 glasova "Ti jako lepo pevaš, zaista predivno pevaš, i nema razloga da te omete u bilo čemu greška što si uletela kasnije. Predivna si, zaslužila si peticu", rekla je Goca. "Dobro si to izdržala, ja nisam čuo, nisi negde pogrešila zbog toga što si prehladjena. Ovo je baš bilo na jednom visokom nivou i nadam se da ćeš ga držati tokom čitavog takmičenja i da ćeš dogurati daleko" rekao je Milan.

23:07 Dimitrije Jakšić - Fallin - 3 glasa "Videlo se da je imao tremu, i videlo se i podrazumeva s", rekao je Milan. "Na momente mi se čini njegov glas vrlo zanimljivim, primetio je on. Ima tu lepih delova, ali je isto bilo saplitanja, grešaka, detaljnije će reći kolege", dodao je on. "Dimitrije, zašto biraš ovakvu pesmu? Ima muških pesama koje bi mogao da otpevaš mnogo bolje", rekla je Goca. "Molim te izaberi ne tako pretencizono, pre pretenciozno", smatra ona. "Imaš trenutke gde to zazvuči i onda počneš nešto da nam pokažeš, i onda nije to dobro. Taj bariton zvuči predivno. Uzmi uzorak tog najboljeg i stavi u pesmu, zvučaće super", rekao je on.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:43 Lana Vučenović - Je t'aime - 3 glasa "Potpuno nepravilno otpevan francuski jezik. Razmišljala sam da li je turski ili francuski. Na refrenu treba da bude ta nota, taj ton, a ne da ide odozgore i pogodi tačnu notu", rekla je Leontina. "Preveliki zalogaj, ja sam se pitao zašto niko nije pevao ovu pesmu u prošloj sezoni", zapitao se Hari. "Na kraju je ok ispalo", smatra Hari. "Nije ništa... Volela bih da znate samo da u ovom šou programu ne morate da pevate prezahtevne pesme da biste nam se predstavili", savetovala ju je Goca.

22:36 Nika Purić - Žut bikini - 5 glasova

"Nika, koliko si slatka", rekla je Jelena. "Ona je poželela da je izljubi. Pa ne, ovo je prestrašno. Ja ne znam šta da radimo, koliko slatke dece već imamo, a tek je četvrta emisija. Pa moraćemo da otvorimo odeljak Zvezdičice. Sve je slatko i prelepo, kao neka bombonjerica koja je oživela", primetila je Jelena. "Osobine najneophodnija osobina i zvezda i zvezdica je da budu dragi publici. Ti si dobila, ne desetku, već peticu. Ti si najbolje odradila svoj posao. Ti si nadjraža bila publici i nama. Preslatka si", smatra Hari.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

22:29 Teodora Jelić - Zlatni dan - 5 glasova "#svihpet, ponovo jedna visoka devojčica", primetila je Marijana. Goca je Marijanu zamolila da skine cipele i pokaže razliku u visini između njih dve, koja je više nego očigledna. "Božanstveno pevaš, božanstveno izgledaš, imaš tu neku boju u glasu. 13 godina imaš a nemaš nimalo dečiju boju, sve si donela tačno kako treba. Jako mi se dopada, svaka čast", smatra Goca. "Za ovaj prvi krug, ja mislim da je sve bilo savršeno. Prosto ne možemo očekivati više. Sve si odradila vrhunski, profesionalno i sa 13 godina, to je misaona imenica za većinu pevača", dodao je Milan.

22:20 Eva Manić - Grenade - 5 glasova "Ti si genijalna, ajao, pa ti si pregenijalna", rekla je Goca. "Imaš neku prekul boju gasa. Neverovatnu boju glasa i pevaš sa takvom lakoćom i tako sve... Ovo je tako teška pesma za pevanje, oduševila si me. Ovo mi se pre pre pre svidja. Ovo je, moram da ti priznam, jedna od najboljih interpretacija do sada u takmičenju", dodala je Goca. "Pošto engleski jezik dosta zuji i oni koji odrastaju na tom području oni zvuče kremastije nego mi. Svi oni ukrasi su tačno njegovi, nije improvizacija pevanja našeg deteta, tih tonova", primetio je Milan.

22:12 Elena Barišić - Milion Voices - 3 glasa "Nije ovo bilo uopšte dobro. Kao da si se izgubila u ovoj obimnoj matrici. Kao da nisi uspela da čuješ svoj glas. A mi smo čuli glas koji nema ništa precizno, kao u nekom ehu", rekla je Leontina. "Znaš kada je nešto puno dobro ili kada nije dobro, ne da se to opisati? E pa meni se sada ne da opisati", rekao je Hari. "Bilo je tu borbe kao lav u kavezu, malo si mhmhm, trojka realno, i saberi se malo i budi u baražu dobra", dodao je on.

22:04 Indira - Nije nam se dalo - 5 glasova "Moraš da paziš na ritam, sve vreme žuriš ispred ritma, pa zvuči kao greška, a pevaš divno", rekla je Goca. "Ovo što želim reći je malo nezgodno i nekolegijalno, mislim da si trebala izabrati pesmu koja, kada dođe do refrena, ti pukneš. Čekam onu modulaciju, pa dole, pa gore. Bolju pesmu si mogla izabrati. Karikiram malo, da bi me shvatila. Lepa je pesma, ali nije za pokazati se. Ti si materijal za pokazivanje", rekao je Hari. "Meni si bila odlična, meni se baš svidelo ono što si večeras pevala. Tačnije, kako si pevala. Bićeš dobra pevačica, to mi se svidelo, ali zaslužila si pet glasova. Zaslužuješ da ideš do finala", rekao je Milan.

21:56 Veljko - Slučajno - 3 glasa "Trebao si da se opustiš i da se zabavljaš kada je već takva prilika", rekao je Milan. "Hajde da to promašivanje oduzmemo na laringitis, mutiranje, ali valjda ćeš biti bolji. Imaš tri glasa, da vidimo da li ćeš se popraviti u baražu", rekao je Milan. "Moraš da zalečiš to grlo, kod lekara da ti pogledaju glasnice, da vide šta nije u redu. Bez obzira na to, sve vreme si bio u falšu, i ovde se to ne prašta. Inače, sve drugo je ok, solidno", smatra Goca.

21:42 Nina Božović - Mali - 3 glasa - "Bravo Nina, imala si čak i koreografiju, bravo", rekla je Marijana. "Marijana, ti kada daš poređenje, svaka čast", rekla je Jelena. "Nina je bila stvarno slatka i tim dečijim glasićem je lepim pevala, međutim bilo je malo intonativnih nesigurnosti, i bilo je malo nestabilnih fraza, da se zaokruži celina", smatra Jelena. "Njoj se pesma jako svidela i smatra je prikladnom za devojčicu poput Nine. Ovo zvuči kao dečija pesmica, uopšte nije, Mika je to otpevala fantastično i to mora dobro da zvuči. Imala si mnogo intonativnih problema, nedosledna interpretacija, i to je realno trojka danas", smatra Goca.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:35 Sara Božović - Melem - 4 glasa - U jednom trenutku je bilo #svihpet, pa je Leontina rešila da spusti svoju stolicu. Ona smatra da je Sara zaslužila 4 glasa. "Pet ti uopšte nije bilo namenjeno. Falilo ti je još malo, to nešto", smatra Hari. "Na samom početku je bilo fino, ali kada je došao refren, nije bilo dovoljno snage, tačke. Nije bila čvrsta vokalna osnova. Nije bila stabilna u postavci glasa, nekako je to ljuljalo kao neki impostirani glas", rekla je Leontina.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:28 Teodora Stojanović - When I was your man - 5 glasova - "Dobar je znak početi sa peticom", rekla je Marijana. "Sve vreme gleda gore iznad nas, pa se mislim da li smo tako grozno ružni, pa nas idealizuje", upitala je Goca. Ona joj je preporučila da se više ne "tremira" jer ima božanstvenu boju glasa. "Ovo je bilo baš jako, jako, jako lepo", smatra Goca. "Ovo se meni jako dopalo, i to se videlo. Ja sam na prve zvuke tvog glasa ustao. To me je nekako odmah kupilo, sve je skockano bilo i ti mi daješ tu neku specifičnu meditaciju između mene i tebe od prvog takta. Kako ti u nekom polu pogledu šarmiraš čoveka, nekako si mi skockana za zvezdu, prava fina", rekao je Hari. Milan se složio.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

21:22 Voditeljka Marijana Mićić je pozdravila i žiri, a potom najavila prvog takmičara četvrte epizode Pinkovih zvezdica.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track