(FOTO) Dve Barbike - jedna haljina: Da li vam se više dopada Nata ili Nikolina?
Foto: Instagram

Lepota na kvadrat

(FOTO) Dve Barbike - jedna haljina: Da li vam se više dopada Nata ili Nikolina?

Stars -
Pevačice su u različitom vremenskom periodu nosile istu haljinu i obe su izgledale senzacionalno. Da li vi, možda, imate favorita?

Nataša Bekvalac je pre dve večeri nastupila u zlatnoj haljini čiji model neodoljivo podseća na one koje preferira da nosi svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

Verovatno bi se većina usaglasila u mišljenju da je Nataša bolje ponela ovu haljinu, a njen dubok dekolte je istakla visokm punđom.

Pevačica i supruga Saše Kapora Nikolina Kovač je pre par meseci ponela identičnu haljinu, ali se ona odlučila za opušteniju frizuru.

Kako su obe pevačice vitke i plave, prosto je nemoguće reći koja bolje izgleda u ovoj provokativnoj haljini, ali jedno je sigurno: obe po figuri i lepoti podsećaju na Barbiku.Da li možete da presudite koja pevačica bolje izgleda u ovoj odevnoj kombinaciji?OVAJ TEKST JE PREUZET SA SAJTA STORY.RSSa sajta Story preporučujemo još i:Nataša Bekvalac - raj za oči: Zlatna haljina sa koje nećete skinuti pogled (FOTO) Poznate dive savetuju: Top 3 autfita za jesenje dane (FOTO)Selotejp haljina: Model u kojem svaka žena izgleda kao Barbika KardašijanDijana i Kim u istoj haljini: Kojoj bolje stoji?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track